Connect with us

Lifestyle

Wizz Air празнува 20-и рожден ден и ще изненада пътниците с игра за 20 000 евро

Avatar

Публикувано

на

1 1

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, днес празнува своя 20 рожден ден. За да отбележи този важен повод, авиокомпанията ще предостави шанса на един щастлив пътник да спечели ваучер на удивителната стойност от 20 000 евро. Наградата е безсрочна и ще даде уникалната възможност на печелившия да си създаде безброй незабравими спомени в мрежата на WIZZ и да изследва близо 200 от маршрутите на авиокомпанията по целия свят.

От първия си полет от Катовице, Полша, до Лондон Лутън през май 2004 г. до днес Wizz Air е превозила близо 400 милиона пътници, над 25 милиона от които са от и до България.

За да участват в конкурса и да изпробват късмета си да спечелят, търсачите на приключения трябва да закупят билет на Wizz Air и да изпратят кода на резервацията и името си на официалната страница на конкурса между 19 май 2024 г., 00:00 ч. (GMT+1) и 21 май 2024 г., 23:59 ч. (GMT+1). Участието в играта е отворено за всички пълнолетни и данъчно осигурени лица, които пребивават в страните, до които Wizz Air извършва полети.

Наградата е без ограничения за ползване, което означава, че победителят ще може да пътува със свои приятели и членове на семейството си до изчерпване на лимита от 20 000 евро. Изчислено е, че със спечеления ваучер късметлията ще може да осъществи до 2000 полета през живота си в мрежата на WIZZ, включително по някои от най-новите маршрути като СофияХераклион и Варна – Лондон Гетуик.

Advertisement

Саша Вислаус, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, коментира:20-годишнината ни е чудесна възможност да погледнем назад към фантастичния растеж, който постигнахме на един силно конкурентен пазар. Невероятно горди сме, че сме най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и бихме искали да използваме момента, за да благодарим на всеки пътник, който е пътувал с нас през годините. По този повод днес ние предлагаме на пътниците уникалния шанс да отпразнуват празника с нас и да спечелят ваучер за неограничени полети до дестинациите на мечтите си.

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 и 2023.

Continue Reading
Advertisement