Connect with us

Lifestyle

Wizz Air стана „Авиокомпания на годината“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света, бе отличена като „Авиокомпания на годината“ по време на наградите Air Transport Awards 2023. Наградата бе получена от Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на групата Wizz Air, на гала събитие в Монреал, което се проведе заедно със Симпозиума за въздушен транспорт 2023 г. с участието на лидери в бранша.

Международните годишни награди „Air Transport Awards“ са най-значимото признание в авиационната индустрия. Те се присъждат за постижения в авиационния сектор на организации, компании и лидери в областта на въздушния транспорт.

Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на групата Wizz Air, заяви: „За мен е чест да получа наградата „Авиокомпания на годината“ от името на целия екип на Wizz Air. Wizz Air е една от най-бързо развиващите се и най-екологични авиокомпании в света. Ние предлагаме на нашите клиенти отлични услуги на възможно най-ниски цени в мрежа от 1000 маршрута в 55 държави в Европа, Близкия изток, Азия и Африка. Тази награда е признание за непрестанните усилия на нашите 8000 служители да направят летенето достъпно за всички.“

Continue Reading
Advertisement