Connect with us

Lifestyle

Wizz Air с уникална тридневна промоция на услугата WIZZ Flex само за 1 евро*

Avatar

Публикувано

на

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага уникална отстъпка за своята услуга WIZZ Flex. От днес до неделя включително (19-21 юни 2020 г.) всички пътници с нова резервация могат да добавят WIZZ Flex към нея само за 1 евро*. Тази страхотна оферта е валидна за всички полети до всички дестинации при период на пътуване юни – август 2020 г.

С тепърва стартиращия летен сезон на хоризонта сега е перфектният момент да резервирате почивката, която заслужавате! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от градове – от обичаните от всеки турист дестинации като Барселона и Лондон, и красивите морски перли като Аликанте и Ейлат, до най-новите дестинации на авиокомпанията, сред които Абу Даби, Санкт Петербург, Прага, Франкфурт и Билунд.

Независимо дали бихте искали да разглеждате забележителности, да почивате на плажа или да посетите държава, в която никога не сте били, не забравяйте да добавите WIZZ Flex, когато правите нова резервация на wizzair.com. Възползвайки се от WIZZ Flex, пътниците, които не са сигурни за периода на пътуване или маршрута, ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да сменят своята резервация. Добавянето на тази услуга на промоционална цена от 1 евро*, е страхотна оферта и допълнителна защита, която ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена. Докъдето и да искате да направите следващото си пътуване, само имайте предвид, че отстъпката за WIZZ Flex е валидна единствено до края на този уикенд, така че имате време до неделя (21 юни, 23:59 CEST) да се възползвате.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да предложим тази уникална промоция на услугата ни WIZZ Flex, тъй като Wizz Air винаги се е стремяла да предоставя повече и по-удобни възможности за пътуване. Добавянето на тази услуга към всяка нова резервация този уикенд, ще ви осигури спокойствието, че ако на по-късен етап искате да промените датата на пътуване и дестинацията, можете да го направите без притеснение или допълнителни такси. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия*** в Европа. Призоваваме клиентите да се възползват от WIZZ Flex промоцията и да направят своята следваща резервация още днес на wizzair.com. Нашият приятелски настроен български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от модерните ни самолети!“

Advertisement

*Промоцията важи от 00:00 ч. на 19 юни 2020 г. до 23:59 ч. на 21 юни 2020 г. CEST („Промоционален период“). Цената от 1 евро се прилага за услугата WIZZ Flex за един полет и за един пътник, закупена с базовата цена на билета при резервация на wizzair.com или в мобилното приложение на WIZZ в промоционалния период. Промоцията не важи за групови резервации и за WIZZ Go, WIZZ Plus и Flex пакетни билети. Чрез закупуване на услугата Wizz Flex по време на промоционалния период Вие потвърждавате и приемате горните условия и Общите условия на WIZZ Flex.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Continue Reading
Advertisement