Connect with us

Tехнологии

XPG представя LEVANTE 360 All-in-One Liquid Cooler

Avatar

Публикувано

на

PK LEVANTE 360 03

XPG, бързо растящ доставчик на системи, компоненти и периферни устройства за геймъри, професионалисти на Esports и технически ентусиасти, има удоволствието да ви представи втората итерация на своите All-in-One Liquid Cooler продукти с XPG LEVANTE 360.

Охладител XPG LEVANTE 360 – най-новото охлаждащо решение на Asetek в сътрудничество с XPG

XPG LEVANTE 360 е 3-вентилаторен течен охладител за процесори, който се отличава с водещото в индустрията решение на Asetek, 7-мо поколение помпа Asetek® и ослепителен дизайн, който придава много личност на предния капак на следващото ви шаси за игра .

Високоефективно охлаждане

Патентованите охлаждащи решения от 7-то поколение Asetek® включват помпа с PWN функция за управление, за да се осигури най-доброто оптимално управление на температурата на процесора, заедно с масивен 360-милиметров радиатор и термично оптимизирана медна плоча с едва 0,15 мм тънки микроканали, за да предложи по-голяма повърхност за повишена ефективност на топлообмен. XPG е оборудвал XPG LEVANTE 360 с три жизнени 120-милиметрови вентилатора с двоен пръстен, използващи дизайн на двигателя с динамичен лагер (FDB) и 4-пинова импулсна широчина (PWM). FDB вентилаторите с ШИМ са проектирани с механизъм за автоматично рестартиране и са оптимизирани за надеждност (до 40 000 часа при 40 ° C на MTBF) и минимизират шума при 34 dB, когато са в пълен цикъл с висок въздушен поток (61,5CFM).

Advertisement

Ослепителен RGB, за да допълни най-добрите Gaming Builds

За зашеметяващо усещане всеки от вентилаторите е вграден с двадесет RGB светодиода, докато капачката на течната помпа също е осветена с RGB осветление. За тези, които не предпочитат да използват ARGB конектора, свързан директно с избраната от тях дънна платка и свързания софтуерен контрол (поддържат се повечето основни марки), е включен допълнителен ARGB контролер, който също може да се използва, за да позволи на потребителите лесно да регулират предварително програмирани светлинни режими, скорости и яркост както на RGB вентилаторите, така и на RGB капачката на течната помпа.

Високото качество на XPG LEVANTE 360 е подкрепено от 5 години гаранция, което е една от най-високите претенции в бранша. За да разберете за наличността и цените на конкретни пазари, моля, свържете се с най-близкия представител на XPG чрез www.xpg.com.

Continue Reading
Advertisement