Открийте ни и в

Музика

Xzibit се завръща триумфално в България

публикувано

на

Xzibit се завръща триумфално в България 139

Alvin Nathaniel Joiner или познат повече като “X to the Z”-Xzibit се завръща в България за радост на хилядите си фенове.

Концертът ще се състои на 28 Август в Слънчев Бряг, в клуб Oxygen, които след успеха на концерта на G-Unit се превърна в най-горещата клубна Хип Хоп дестинация в страната.

Това ще бъде втора визита на “Х“ в родината ни в рамките на една година, с тази разлика, че сега идва за самостоятелен концерт, без B-Real и Demrick от Serial Killers. Подгряващи изпълнители от българска страна ще бъдат Бобо и Jahmmi Youth от Symphonics Ent.

Билетите за шоуто са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на TicketLogic, както и на място в клуб Oxygen.

Трудно е да се даде еднозначно определение за Xzibit. Той e не само доказан хип-хоп изпълнител, но и актьор и телевизионна звезда. Музикалната кариера на “Х“ стартира като член на Likwiт Crew – рап банда от западния бряг, чиито членове са Tha Alkaholiks, Defari и King T. Но големият скок в кариерата си рапърът прави, когато заедно със Snoop Dogg изпяват продуцирания от Dr. Dre хит Bitch Please. Следват участия в някои от големите проекти на Dr. Dre – песните What’s the Difference? и Some L.A. Niggaz, както и турнето Up In Smoke с Eminem, Ice Cube, Snoop Dogg и други, но пикът в кариерата му определено са супер успешните ТВ серии “Pimp My Ride” на MTV.

Рапърът пристига в България по покана на Club Oxygen, с подкрепата на Symphonics Ent.

Реклама