Connect with us

Музика

YALTA CLUB отново е единственият български клуб в ТОП 100 в света

Avatar

Публикувано

на

YaltaClub Technasia YaltaWEB

снимка: PR

YALTA CLUB отново е единственият български клуб в най-престижната световна класация – тази на стоте най-добри клуба в света според читателите на DJ Mag. Успехът ще бъде отпразнуван на 8 април (събота) в YALTA CLUB, заедно с Technasia, Philip Chernikov и RUNO.

Популярната класация на DJ Mag е считана за международен критерий при оценката на най-добрите клубове в света. Всяка година стотици хиляди фенове дават гласа си от всички краища на света и оценяват любимите си парти локации и фестивали за електронна музика.

yalta club lights

снимка: PR

DJ Mag TOP 100 е класация, създадена през 2006 г., когато за най-добрите клубове в света имат право да гласуват само диджеи. През 2009  г. YALTA CLUB за първи път намира място сред най-добрите 100 (на 95-то място) в света и оттогава всяка година неизменно е в тази класация. От 2010 г. гласуването е отворено и за публиката, а родният клуб заема различни позиции, докато през 2012 г. е класиран на рекордното 12-то място в света с 80 000 гласа на одобрение.

Advertisement

Българският клуб е един от малкото клубове в света, задържали се в цели 8 поредни години в топ 100. Този успех обновеният YALTA CLUB ще отпразнува успеха в компанията на един от най-провокативните артисти на световната сцена – TECHNASIA.

YALTA CLUB ROOM 2

снимка: PR

Изненадите не спират с Technasia, защото един от посетилите събитието на 8 април ще спечели ВИП пакет за двама за най-очакваното събитие тази пролет – SOLAR Easter Trinity 2017.

Билети може да намерите само на входа на събитието на цена от 20 лева.       

Advertisement
Continue Reading
Advertisement