Connect with us

Музика

YALTA CLUB стартира сезона с парти в двете зали и четирима артисти

Avatar

Публикувано

на

Joseph Capriati2021@PabloBustos 2

 Joseph Capriati, снимка: PabloBustos

За откриващото парти на 5 ноември клубът кани Joseph Capriati и Sidney Charles

След Хелоуин партито през изминалия уикенд, което отново впечатли публиката с качествени гости и мащабен декор, YALTA CLUB продължават с официалното откриване на сезона. На 5 ноември (петък), клубът ще работи с пълен капацитет, в двете зали и четирима артисти. В Room 1 посрещаме един от най-търсените хедлайнери в света, Joseph Capriati. Дебютът му в голямата зала на клуба ще бъде подкрепен от Liubo Ursiny. Room 2 е мястото, където за първи път ще чуем Sidney Charles и енергичната му музика, създадена за дансинга. В тъмната зала ще чуем и още един от резидентите на YALTA CLUB, Stephen Popov.

В края на седмицата очакваме пристигането на Joseph Capriati. Всяко участие на италианския диджей и продуцент, който не спира да се усъвършенства, е специално за феновете и обявяването на името му винаги предизвиква еуфория сред тях. През последните години, той може да се похвали с редица награди като “Techno Master” по време на “DJ Awards” в Ибиса, както и с разбиването на личния му рекорд, пускайки музика в продължение на 25 часа и 30 минути в Heart Club в Маями, което е рекорд и за целия парти град. През 2020 година, въпреки трудностите причинени от Covid-19, той издаде третия си албум Metamorfosi, обхващаш още по-широка аудитория и представяйки една по-експериментална страна.

Sidney Charles е вторият гост в петък, който ще застане зад пулта на Room 2. Диджеят и продуцент с немски произход е на върха на кариерата си, благодарение на дългогодишното му отношение към хаус музиката. С издания за лейбъли, като Hot Creations, Moon Harbour, Drumcode и Truesoul, той се превърна във важна част от световната сцена. През годините, публиката го е виждала на редица познати локации за електронна музика, като DC10 Circo Loco и Mute Beach в Аржентина, а само след няколко дни ще могат да се насладят на музиката му и в YALTA CLUB.

Advertisement

YALTA CLUB ще работи на 100% от капацитета си. Посетителите ще бъдат допускани само при представяне на едно от следните:

  1. Сертификат за ваксинация.
  2. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца.
  3. Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието.
  4. Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде позициониран пред клуба за двете събития.

Билети за събитието в YALTA CLUB могат да бъдат закупени на място в клуба, както и предварително от Epaygo.bg на цена от 30 лв. 

Може да направите резервации на телефон +359 897 870 230