Connect with us

EDM

YALTA CLUB с вход свободен за проекта CONTACT на STEFAN POPOV

Avatar

Публикувано

на

CONTACT 1

На 11 април, събота, в навечерието на Великден осъществяваме контакт с музика на STEFAN POPOV и KIROFF. Всеки, който иска да поглези слуха си с интелигентно хаус звучене, запазена марка на проекта CONTACT, и качествения музикален подбор на Stefan Popov и Kiroff, може да заповяда в ROOM 1 на YALTA Club. Входът ще е  свободен до 1:00 часa!

Вечерта ще бъде открита от сета на диджей KIROFF. Малко след полунощ на пулта ще застъпи резидентът STEFAN POPOV, който ще наблегне на клубното звучене. Желанието на STEFAN е да опише YALTA в музикални произведения.

„Ще се стремя на свиря достатъчно дийп музика, така че да има усещане за уют в хората, които са дошли да танцуват, но също така ще заложа и на по-грууви звученето, за да създам хаос в хауса. Както в предаването ми по радио NOVA залагам на по-стара и забравена музика, така и когато пускам не си поставям ограничения. Стремя се да показвам различното и качественото, пресято през моя слух и виждане за хубава музика, без да се влияя от трендове.“, споделя STEFAN POPOV.

Вратите на YALTA Club  за всички посетители са широко отворени,  входът за вечерта ще свободен до 1:00 часа!

Continue Reading
Advertisement