Открийте ни и в

Музика

YALTA CLUB с нова посока и поглед в бъдещето

MIKA

публикувано

на

2016 година поставя началото на нов етап в развитието на YALTA CLUB. Основната цел през новата година на най-добрия клуб у насще бъде да запознае публиката с нови имена, с родни и чуждестранни диджеи, които са бъдещето на електронната музика. Домакин на това разнообразие от събития и стилове ще бъде ъндърграунд залата на YALTA CLUB, която премина няколко успешни теста в последните 2 месеца.Индустриален интериор, допълнен с големи видеоекрани, много звук и най-актуалните имена в света на електронната музика очакват клубните фенове.Извън клуба YALTA ще продължи надграждането на вече превърналите се в емблема SОLARсъбития – SOLAR Easter Trinity, SOLAR Summer, SOLAR Christmas и Halloween.

Начало на всички тези промени ще даде на 15-и януари идващият за първи път в България RICARDO VILLALOBOS. След тази дата всички партита се пренасят в новата зала, която оттук нататък ще бъде сърцето на YALTA CLUB.Откриването ще бъде с диджеите на клуба на 22.01., ана 23.01.гостуват GUY J, GUY MANTZUR, както и диджеите на TAKEOVER. Краят на месеца ще завърши отново с вечер, споделена с диджеите на YALTA (29 януари), а на следващия 30-и януари клубът посреща SUBB-AN.

YALTA CLUB промени и политиката си за допускане в клуба. Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. През 2016 се очаква въвеждането и на YALTA CLUB Cards, като това ще бъде единственият начин за достъп до клуба.

Билети за всички събития ще бъдат продавани на входа в деня на всяко събитие.

Очаквайте подробна информация за събитията до края на март съвсем скоро.

[media-credit id=1 align=”aligncenter” width=”650″]YALTA CLUB PROGRAMA[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Общество

8m/s с нов сингъл

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Metalcore/hardcore формацията 8 M/S представи своят нов сингъл. Песента идва седмица след като групата обяви своя нов вокалист.
Парчето носи името “LEECH” и е част от предстоящия сплит на групата със софийската beatdown група NEVER PREY.

Продължете понататък

Музика

NOCKTERN ще представят новия си албум “Scavengers”

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

NOCKTERN обявиха представянето на новия си албум “Scavengers”. Събитието ще се състои на 15 май в зала „Раковски 108“.

През пролетта на 2020 г. NOCKTERN издадоха дебютния си сингъл “Dark Water”, с който демонстрираха смесица от различни жанрове, променяйки познатото ни досега звучене. Последвалата песен “Hollow” (feat. SAÍGO) потвърди, че групата със сигурност не се ограничава в стилови рамки, а преди месец музикантите публикуваха и пиано творбата “Home”, с която обявиха излизането на новия си албум “Scavengers”.

Освен неиздавана досега музика, по време на концерта ще видим и премиерното представяне на официалния видеоклип към ключовата едноимена творба от албума. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от специфични концептуални визуализации и сценография, изготвени ексклузивно за шоуто от Полина Герасимова. Към събитието ще се включат специални гост-музиканти, които ще бъдат обявени скоро.

Творбите в албума “Scavengers” засягат теми като консуматорството в днешния свят, меланхолия, взаимодействие и комуникация, осъзнаване на действията и бездействията от страна на човечеството и последиците от тях, отразяващи се както върху природата, така и върху обществото. Буквалният превод на думата “scavenger” е чистач или животно, което се храни с остатъци, но то може да бъде и създание, което съумява да използва намереното и изхвърленото, за да изгради нещо напълно ново от него.

Официални партньори на събитието са Министерство на културата, Музикаутор, EventEase, Bare Hands Society и КЕВА.

NOCKTERN (в състав Стоимен Стоянов и Борис Малеванов) е група, която твори музика в жанровете алтернативен рок, съвременна класика, електроника, трип-хоп, ню джаз, филмова музика и други. Някои от имената, с които музикантите си партнират са Иван Шопов, Иво Чалъков (Gravity Co) и Mytrip. Досега NOCKTERN имат издадени три краткосвирещи албума – “No Sugar Added” (2016), “Pieces of Lyla” (2017) и NoStalgia (2020), като последният е лайв сет албум, записан с помощта на независимия български лейбъл за дроун и ембиънт музика Amek.

Научете повече за събитието тук: http://bit.ly/nocktern_scavengers_event

Купете билети от: http://bit.ly/NockternAlbumPromo

Продължете понататък

Горещо