Connect with us

Tехнологии

Yettel предлага отстъпка с до 50% от цената на смарт часовници Samsung

Avatar

Публикувано

на

Yettel Active Living Samsung

Офертата важи до 31 август или до изчерпване на количествата

Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи частни клиенти поредната интригуваща оферта, част от кампанията „Смело напред“. Инициативата на мобилния оператор, която цели насърчаването на по-активния начин на живот, подкрепен от технологиите, продължава с предложение за покупка на смарт часовник Samsung с до 50% отстъпка от цената, при покупка на смартфон от същата марка.

Смарт часовниците са един от най-силните инструменти в преследването на разнообразие от цели в по-активния живот с функциите, които предлагат. Измерването на активността доказано води до допълнителна мотивация, а сега е най-подходящият момент за покупка на такова устройство – при това с до 50% отстъпка.

Независимо кой от смартфоните на Samsung харесат за себе си, при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+, клиентите на оператора могат да изберат един от часовниците на южнокорейската компания. Например, при отстъпка от 50%, цената на Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE e 225 лева, а Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm e с крайна цена от 255,00 лв. след приложената отстъпката за Bluetooth версията. За всички останали LTE и Bluetooth варианти на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic отстъпките варират между 30 и 50%.

Интелигентните часовници на Samsung могат да се похвалят с актуалните хардуерни подобрения на компанията. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет спрямо предшествениците си. Galaxy Watch4 работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Те разполагат с уникалния сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите като измерване на телесния състав, сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от  следващо поколение за приложенията на Google. Те предлагат множество тренировъчни режими и разпознаване на различни спортове и активности, верен спътник в ежедневието на всеки активен човек, желаещ да постигне по-високо качество на живот.

Advertisement

От своя страна моделите с LTE позволяват използването на multiSIM – услуга, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм – тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете в сайта на оператора.

Continue Reading
Advertisement