Connect with us

Tехнологии

Yettel предлага смартфон HUAWEI nova Y70 или nova Y90 с 6 месеца застраховка

Avatar

Публикувано

на

До 14 август всеки, закупил някой от двата нови модела, може да се възползва от изгодната сделка онлайн или в магазин на мобилния оператор

След като преди седмица Yettel предложи поредното изгодно предложение при покупка на смартфон с офертата за HUAWEI nova Y70 и смарт гривната HUAWEI Band 7 в комплект, сега добавя към нея и още един представен наскоро смартфон – nova Y90.

Заедно с HUAWEI nova Y70 апаратът е последното попълнение на добре познатата серия. Цената на смартфона nova Y90 е 309,99 лв. в брой или 15,99 лв. на месец с Тотал Макс 39.99 и договор за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функции, както и допълнително 6 месеца спокойствие за тях и техния телефон:

  • Голям екран в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei1
  • Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси
  • Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни

HUAWEI nova Y90 e оборудван с ярък 6,7″ HUAWEI Edgeless FullView дисплей с ултра тесни рамки. Благодарение на 40W Huawei SuperCharge смартфонът може да зареди до 50% само за 30 минути своята 5000 mAh батерия.2 Налице е и едно от характерните за Huawei неща – качествената камера. Тук основният ѝ сензор е 50 МР и работи с алгоритми чрез използването на изкуствен интелект. Освен нея налични са още два сензора – 2 MP, f/2.4 за макро снимки и 2 MP, f/2.4 сензор за разпознаване на дълбочината и създаване на кадри с боке ефект. Сега nova Y90 идва и с прозрачен калъф в комплекта.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7, която се продава в комплект с телефона, се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на кислородно насищане на кръвта и сърдечен ритъм благодарение на технологията HUAWEI TruSeen 4.0.

6-месечната Застраховка на екрана („Кампанията“) за HUAWEI nova Y70 и HUAWEI nova Y90 се предоставя  от HUAWEI Consumer Business Group България („HUAWEI“), подразделение на „Хуауей Технолоджис България“ ЕООД, гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Г, сграда Мегапарк, ет. 13. Тази кампания  се провежда от 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. От 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. отговарящите на условията потребители на смартфони HUAWEI Y70 и HUAWEI nova Y90 получават  6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматично получава достъп до промоционалния период на застраховката с първата активация на устройството.

Advertisement

Повече информация вижте на: https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/

40 W е максималната мощност на зареждане и може да бъде достигната само когато се използват специалното 40 W HUAWEI SuperCharge зарядно устройство и кабел. Типичната стойност на батерията е 5.000 mAh, а номиналният й капацитет е 4.900 mAh. Батерията е несменяема.

Вижте тук повече информация за предложенията за nova Y90 и nova Y70.

Continue Reading
Advertisement