Connect with us

Tехнологии

Yettel предлага смарт часовници от сериите Apple Watch S9 и Watch SE с до 100 лева намаление

Avatar

Публикувано

на

Yettel Apple Watch S9 and Watch SE

До края на месеца всички смарт часовници на Apple от сериите Watch S9 и второто поколение Watch SE, предлагани от Yettel, са с до 100 лева намаление. В богатата селекция са включени общо 19 модела от двете серии с различни размери на корпуса, цветове и каишки.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата multiSIM, която в момента се предлага за 0 лева за първия месец. Тя позволява на потребителите да използват един номер на своя смартфон и смарт часовник. Това е единствената подобна услуга в страната за смарт часовниците на Apple и чрез нея потребителите могат да използват своя часовник, за да провеждат разговори и да имат достъп до интернет, дори когато телефонът им не е с тях.

Серията смарт часовници Apple Watch Series 9 използва последен модел процесор на компанията S9 SiP (System in Package), който включва 5,6 милиарда транзистора и графичен ускорител, който е с 30% по-бърз спрямо предходното поколение. Той позволява множество иновации включително жеста двойно тупване.

Жестовете допълнително улесняват използването на Apple Watch – особено ако ръцете на потребителя са заети. При двойното тупване, потребителят трябва само да „тупне“ два пъти показалеца и палеца на ръката, която носи часовника, за да приеме обаждане, да види известие, да пусне или да спре музиката и други функции.

Моделите от Apple Watch Series 9 се предлагат в два размера – 41мм и 45мм, с алуминиев корпус в пет цвята: розово, черно, бяло, сребърно и (PRODUCT) RED, както и със стоманен корпус в три цвята: златно, сребърно и графит.

Advertisement

Дисплеите на моделите от серията са Always-On Retina LTPO OLED и осигуряват пикова яркост от 2000 нита, което е два пъти повече спрямо Apple Watch Series 8. Батерията може да издържи до 18 часа при нормална употреба, но серията поддържа и бързо зареждане, с което може да се достигне 80% от капацитета за около 45 минути.

Часовниците от серията издържат на потапяне във вода до 50 метра, което ги прави подходящи за плуване и други водни спортове. Те позволяват проследяването на множество спортове и упражнения, и могат да проследят редица здравни показатели като количеството кислород в кръвта, ЕКГ, пулс, качеството на съня и други.

Серията Watch SE е най-достъпната на Apple и е отличен избор за първи смарт часовник на марката, а с намалението на Yettel тя става още по-достъпна за потребителите. Моделът използва усъвършенствания двуядрен процесор S8 SiP – същият, който е в Apple Watch Series 8 и Apple Watch Ultra.

Apple Watch SE се предлага с 40- и 44-милиметрови алуминиеви корпуси в няколко цвята: черно, бяло и сребристо. Моделите от серията са съвместими с всички каишки на марката.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement