Connect with us

Tехнологии

Yettel предлага HUAWEI nova Y70 в комплект с HUAWEI Band 7 на цената на смартфона

Avatar

Публикувано

на

До 14 август всеки, закупил новия модел, може да се възползва от изгодната сделка онлайн или в магазин на мобилния оператор

Дни след официалната му премиера, Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти новия HUAWEI nova Y70. Смартфонът е най-актуалното попълнение на добре познатата серия. С него потребителите отново получават модерни технологии на разумна цена. Новият модел се отличава с яркия си 6,75“ FullView дисплей, голямата 6000mAh батерия, 22,5W HUAWEI SuperCharge, 128GB памет и мощната EMUI 12 операционна система. Цената на смартфона е 229,99 лв. в брой, или 11,99 лв. на месец с Тотал Макс 39.99 и договор за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функции, както и допълнително 6 месеца спокойствие за теб и твоя телефон:

  • Големият екран е в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei1
  • Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси
  • Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни

HUAWEI nova Y70 разполага с 13-слойна система за защита за подобряване на безопасността при зареждане, както и жизнения цикъл на батерията.

Серията HUAWEI nova Y позволява на потребителите да се насладят на слушането на музика, възпроизвеждана с висока сила на звука. HUAWEI nova Y70 е оборудван с наскоро модернизираната HUAWEI SuperSound система, която подобрява качеството на звука и осигурява по-дълбок бас, по-ясни средни честоти и е със значително подобрен динамичен обхват и усещане за пространството. HUAWEI nova Y70 поддържа виртуален 9.1-канален звуков ефект, който внася 3D ефекти към звука, за да създаде необикновено преживяване.

Задната камера на HUAWEI nova Y70 е оборудвана със системата AI Triple Camera, включваща 48MP (f/1.8 бленда) основна камера с висока разделителна способност, 120° 5MP ултраширокоъгълна камера и 2MP камера за дълбочина. Основната камера с висока разделителна способност с оптимизирани алгоритми на Huawei може да намали шума и да увеличи динамичния обхват, като гарантира, че всеки кадър е с оптимално качество. 120° ултраширокоъгълната камера помага лесно да включите повече съдържание в един кадър, за да уловите всеки спомен, независимо дали снимате пейзажи, портрети или групови снимки.

Дискретната Depth Camera работи в тандем с новоразработения боке алгоритъм и може точно да локализира разстоянието и дълбочината на обекта. 3D изображенията се използват за извеждане на фокуса на снимките, било то пейзаж или портрет.

Advertisement

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7 се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на SpO21 и сърдечен ритъм благодарение на хардуера HUAWEI TruSeen 4.0.

6-месечната Застраховка на екрана („Кампанията“) за HUAWEI nova Y70 се предоставя  от HUAWEI Consumer Business Group България („HUAWEI“), подразделение на „Хуауей Технолоджис България“ ЕООД, гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Г, сграда Мегапарк, ет. 13. Тази кампания  се провежда от 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. От 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. отговарящите на условията потребители на смартфони HUAWEI Y70 получават  6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматично получава достъп до промоционалния период на застраховката с първата активация на устройството.

Повече информация вижте на: https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement