Connect with us

Музика

ZAFAYAH и BASSCATZ в електронен проект

Avatar

Публикувано

на

Zafayah

Един от най-успешните български реге артисти, който вече се радва на популярност и признание на европейската сцена Zafayah, влиза в колаборация с Basscatz, а крайният резултат е парчето „Real Life”, което комбинира най-доброто от специфичните им стилове – реге, електроника и дъб-степ.
Zafayah вече има няколко хита в дискографията си, сред които „Условие №1” заедно с Мария Илиева и „The Great Forgetting” с немската реге супер-звезда Jahcoustix, а името му стои зад топ лейбъла Roots Rocket. В новото парче „Real Life” Zafayah демонстрира малко по-необичаен стил от повечето си проекти, а именно нежно изпяти соул вокали, вдъхновени от дълбокия и музикален инструментал, който Basscatz са подготвили.
Самите Basscatz пък вече са се доказали с парчетата си „Thriller” и „Moving Forward” с Рут Колева, както и лейбъла си за електронна музика Platform Music, който има осезаемо световно присъствие. Песента „Real Life” ще бъде включена в предстоящия албум на Basscatz догодина, а Мартин (Basscatz) коментира: „Това със сигурност е продукцията, с която до момента сме най-горди – всичко е завършено и като музика и като видео, пълно е с емоция и чувства.”, а

Zafayah добавя: “Real Life е най-различният проект, в който съм участвал, но същевременно в него съм и най-много себе си“.

Kitodar i Ralica

Китодар и Ралица, снимка: PR

Интернет премиерата на „Real Life” е планирана за следващата седмица като режисьор на видеото е Йордан Стоянов, работил по продукции на артисти като So Called Crew, Dafai и Жлъч, а клипът всъщност е мини филм със заплетен сюжет, в който участват всеобщият любимец Китодар Тодоров, Башар Рахал, Ралица Паскалева от „Столичани в повече” и Антон Григоров от „Sex, лъжи & TV”.
Днес можеш да гледаш трейлъра а официалната лайв премиера на парчето ще се случи на 19 ноември (сряда) в бар The Agency (ул. Малко Търново 1) от 19 часа. Самият клип ще се завърти в мрежата ден по-късно.