Connect with us

Музика

ZAFAYAH и BASSCATZ изненадват с Real Life

Avatar

Публикувано

на

Kitodar i Ralica1

С новото си видео „Real Life” Zafayah, един от най-успешните реге артисти у нас, и познатия с дълбоките си бийтове електронен продуцент Basscatz вдигат летвата високо, когато говорим за интелигентна музика с потенциал за успех и извън България.
Видеото към „Real Life” от своя страна пък дълбае в нелеката тема за жертвите с личността, които хората в съвременния свят правят в името на материалните ценности, и какво ги очаква след като „продадат” душата си. Главната роля във видеото, приличащо на кратък филм, изпълнява Ралица Паскалева от „Столичани в повече”, която играе момиче разкъсвано между мечтите за щастие и реалностите на живота, в лицето на арогантния й шеф – в ролята Китодар Тодоров.
Режисьор е Йордан Стоянов, а сред другите в каста са Башар Рахал и Антон Григоров от „Sex, лъжи & TV” като самият Zafayah играе ангел хранител, който символизира гласът на разума. Парчето „Real Life” се очертава като третия пореден хит с участието на Zafayah след съвместните му проекти с Мария Илиева „Условие №1” и „The Great Forgetting” с германската реге легенда Jahcoustix, а Мартин Доновски пък, който стои зад името Basscatz, има в дискографията си вече два успешни сингъла – „Thriller” и „Moving Forward” с Рут Колева.
Видеото може да гледате тук:

Continue Reading
Advertisement