Открийте ни и в

Музика

Zombie Cats атакуват София по покана на Underground Warfare и Future Sounds of Sofia

Avatar

публикувано

на

Zombie Cats атакуват София по покана на Underground Warfare и Future Sounds of Sofia 141

Две от уважаваните родни дръм енд бейс организации – Future Sounds of Sofia и Underground Warfare, обединяват сили, за да предоставят на българската публика една наситена с първокласен neurofunk вечер. На 26 февруари в студио Орфей, ще чуем едни от най-силните представители на лейбъла Eatbrain – Zombie Cats, чиято продукция представя стила в неговия най-дълбок, мрачен и многопластов вид.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“206″]Flyer_ZC_BACK[/media-credit]

Zombie Cats определено не са ново лице на дръм и бас сцената. След дълги години и много издания за различни уважавани neurofunk лейбъли, някога известните като RRegula & Dementia, оставят настрана старите наименования и се фокусират изцяло върху новата, още по-тежка визия. През 2014 г. дебютират с цели два трака за LP-то на Eatbrain “Tales of the Undead”, а само няколко месеца по-късно, за същия лейбъл излиза и тяхното първо EP – “Must Eat”, в което взимат участие Mefjus и MC Kryptomedic. Година след това изкарват и “Cat Attack” EP за Commercial Suicide, както и множество нови тракове и колаборации за Lifted, Bad Taste и др. Zombie Cats продължават да продуцират смъртоносни бийтове за жадните neurofunk феновете и през 2016 г. предстои да чуем още много от тях.

Не можем да говорим за neurofunk от световна класа, без участието на един от най-обещаващите български продуценти – L 33. Благодарение на невероятните си умения в студиото, само за няколко години Даян успява да издаде свои парчета за лейбъли като PROGRAM (RAM), Eatbrain, Lifted Music и др. Получава и подкрепата на величия като Andy C, DJ Hype, Dillinja, а като DJ разпространява своя саунд из различни парти точки на Европа. 2016 г. се очертава да е още по-силна, с предстоящи издания за Blackout и Position Chrome, както и неговия първи албум за Eatbrain.

Този петък, Future Sounds of Sofia ще се представят в лицето на Phirah, който всеки път успява умело да разходи публиката из мистичните кътчета на дръм и баса. На сцената ще се качат и Funk Aesthetics – изцяло нова формация, състояща се от Faith, Techdown и Pandemic, вече добре известни и поотделно. Идеята зад сформирането на колектива, е продуцирането на качествен Neurofunk и засиленото му представяне по родните партита.

FSS и UW планират вечерта да е епична, затова просторното студио Орфей ще бъде захранено с 30 kW мощ от една от най-добрите саунд системи в света – Funktion-One, предоставена от 303.bg.

До деня на събитието могат да бъдат закупени билети на цена от 15 BGN от мрежата на Ticketlogic. В деня на събитието, както и на входа, цената ще е 20 BGN.

ZOMBIE CATS  – CAT ATTACK:

 

Реклама