Connect with us

Lifestyle

Zumba® Dance Station в Paradise Center

Avatar

Публикувано

на

casting

Вторник е денят, отреден за Zumba с преподавателите на новооткритото танцово училище Dance Station. Ани Дончева, Алиса Белоусова, Любка Здравкова ще изнесат открити уроци както за най-малките, така и за възрастни. Към тях ще се присъедини и мексиканецът Даво Гарсия.
Zumba®Fitness включва танци, аеробика и фитнес. Хореографииите на зумба съчетават движения от стиловете: регетон, хип-хоп, самба, салса, меренге, мамбо, белиденс и други. Преподавателите на Dance Station ще демонстрират и Zumba Kids®, програма предназначена и разработена специално за деца на възраст между 4 и 12 г.
Zumba Dance Station е част от Paradise Dance Week – пазарувай с танцова стъпка, която включва различни събития, танци, анимации, открити уроци и атрактивни игри в най-атрактивния шопинг център „Paradise Center”.
Всичко това е част от Paradise Dance Week. Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билета ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.

Mall web1
Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците.
Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.
Следете страницата във фейсбук за повече информация. – www.facebook.com/dancestation.bg
Посетете сайта за да разберете повече за танцовото училище, преподавателите, стилове и предстоящи събития – www.dancestation.bg
Дата: 16 септември
Място: Paradise Center
Начало: 17:00 ч.
Вход: свободен

Continue Reading
Advertisement