Connect with us

Кино

Джейк Гиленхал покорява „Еверест“ през септември

Avatar

Публикувано

на

Нова порция впечатляващи кадри от Еверест разкриват още от мащабността на суперпродукцията, заснета на върха на света. Джейк Джиленхол, Джош Бролин, Джейсън Кларк, Майкъл Кели, Робин Райт, Кийра Найтли и Емили Уотсън са само част от актьорите, поставени на ръба на оцеляването в тази история за човешката воля, поставена на изпитанията на природните стихии.

Еверест е базиран на истински събития от 1996 г. Филмът разказва историята на две комерсиални експедиции, които успявят да достигнат върха, след като се обединяват. Слизането, обаче, се оказва истинското предизвикателство пред човешките възможности и дух, след като планинарите са връхлетени от една от най-свирепите бури в историята…

Филмът впечатлява със снимки на повече от 10 впечатляващи локации, сред които южния базов лагер на Еверест, Непал, Италия и други.

Еверест ще открие Филмовия фестивал във Венеция на 2 септември, което дава сериозна заявка за номинации за филма този сезон. Форумът в Италия поставя началото на сезона на най-престижните кинофестивали, чиято кулминация идва с Наградите Златен глобус и Оскар.

Еверест връхлита кината в България на 3D и IMAX 3D заедно със световната премиера на 18 септември!

Advertisement

Continue Reading
Advertisement