Connect with us

Култура

„Егмонт“ представя през март: „Круела: Черно, Бяло и Червено“ и TikTok сензацията „Разбий ме“ от Тахере Мафи

Avatar

Публикувано

на

3 Разбий ме колекция

Март минава под знака на манга за един от най-обичаните кино и литературни злодеи; поредица, която се превърна в ТикТок сензация; ценен наръчник за една от най-продаваните игри; втора книга за разтърсващ фентъзи свят и финал на любима романтична поредица.  

За първи път на български език с логото на „Егмонт“ ще се появи оригиналната манга „Круела: Черно, Бяло и Червено“, посветена на един легендарен моден злодей.

Тя не е Круела по рождение. Надарена с талант, изобретателност и амбиция, Естела мечтае да бъде моден дизайнер, но светът сякаш е решен да потъпче мечтите ѝ завинаги. Животът на крадла-аматьор съвсем не е бляскав, но Лондон през 70-те години е на кръстопътя на модата, а Естела знае, че е способна да завладее подиумите със своите дизайни… стига да се сдобие със средствата, за да ги осъществи! Заедно със своите спътници (и съучастници) Джаспър и Хоръс, Естела живее на ръба… и извън закона. Проследете историята преди фатално известната дива Круела да се появи на сцената, където никой не ще посмее да застане на пътя ѝ.

„Круела: Черно, Бяло и Червено“ ще откриете в търговската мрежа от 18 март.

1 Круела

„Круела: Черно, Бяло и Червено“ е подходяща за възраст 12г.

Advertisement

Поради огромния читателски интерес поредицата „Разбий ме“ от Тахере Мафи се появява отново на пазара у нас. Заедно с първите три книги излиза и допълнителното издание „Обедини ме“. То съдържа новелите „Унищожи ме“ и „Пропукай ме“, които разказват повече за събитията между първа и трета книга. За истинските почитателите на Тахере Мафи е подготвено и специално издание – колекция, която съдържа първите три книги от поредицата „Разбий ме“ – „Разбий ме“, „Разнищи ме“ и „Възпламени ме“, и подарък – допълнителното издание „Обедини ме“.

Поредицата предизвика огромен интерес в световен мащаб, превърна се в абсолютен бестселър и истинска сензация в ТикТок, където видеата за нея имат над 1 милиард гледания.

„Разбий ме“ ни среща с Джулиет, която притежава необикновена сила – да отнема живот само с едно докосване. Никой не знае защо допирът до нея е фатален, но определени хора имат планове как да я използват като оръжие. Но Джулиет има собствени такива. След живот, прекаран в плен, най-сетне открива сила да се бори за себе си и за бъдеще с момчето, което доскоро вярвала, че е изгубила завинаги. Тахере Мафи създава завладяващ и оригинален антиутопичен свят, изпълнен с неочаквани обрати и напрежение. Идеален за почитателите на „Игрите на глада“ и „Дивергенти“.

Изданията ще откриете в търговската мрежа.

„Разбий ме“Разбий ме, колекция, книги 1-3 е подходяща за възраст 14+г.

Advertisement

Очаквайте още през март от „Егмонт“:

Continue Reading
Advertisement