Connect with us

Кино

Императрица Сиси се завръща по EPIC DRAMA

Avatar

Публикувано

на

Epic Drama SISI S2 Dec 2022 to Key Art jpg

снимка: Epic Drama

Този декември Epic Drama отвежда зрителите на магическо пътуване в имперския двор на Виена със завръщането на изгряващата актриса Доминик Девънпорт като Сиси във втори и последен сезон на разкошния драматичен сериал в епоха, вдъхновен от истинския кралски романс от XIX-ти век между Елизабет „Сиси“ Баварска и съпруга й – австроунгарския император Франц Йосиф (в ролята младият актьор Яник Шуман).

Първи сезон на нашумелия сериал, продуциран от Story House Productions, превзе сърцата на зрителите в Европа, когато се излъчи през зимата на 2021-ва; Точно на същата дата – 26 декември – по Epic Drama ще дебютират новите шест епизода – всяка вечер от 22:00 часа, ексклузивно за Централна и източна Европа.

Екранизацията на известната история на императрица Елизабет Австрийска продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона. Събитието трябва да е щастливо, но радостта на Сиси и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт в Европа: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война. Сиси се опитва с всичките си сили да бъда винаги насреща за съпруга и народа си. И макар да обича Франц и да демонстрира дипломатическия си талант непрекъснато, Сиси си остава като птица, уловена в златна клетка.

Все пак, при пътуване в Унгария с политическа мисия, тя успява да преоткрие лекотата от детството си, за пръв път от много години. Неопитомените безкрайни пространства на унгарската пустош, трудният, прост живот на хората и един мъж, с когото можеш да крадеш коне.

Advertisement

Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята Джовани Фуниати), който я очарова неимоверно. Но когато попада в плен, не с кой да е, а именно с Андраши, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои…

Filming for the new eagerly anticipated season took place in Latvia and Lithuania, with the main filming locations in Vilnius and its surrounding areas, as well as Trakai, Kernavė and Rokiškis. Filming also took place in Poland.

Във втори сезон отново ще видим изгряващата швейцарско-американска актриса Доминик Девънпорт, която може да сте забелязали в Night Train to Lisbon, както и младия германски актьор Яник Шуман, която бе в главна роля в Centre of My World и Charité.

Към тях се присъединяват Джовани Фуниати като граф Андраши, Аманда да Глория като неговата сестра и Бернд Хьолшер като Ото фон Бисмарк, канцлер от 1871 г.

Втори сезон на „Сиси“ дебютира ексклузивно по Epic Drama в Централна и източна Европа от 26 декември до 31 декември, всяка вечер в 22:00 часа. 

Advertisement

Праймтайм излъчванията през януари са всяка сряда в 22:00 часа, от 11 януари.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg
Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria