Connect with us

Lifestyle

Лятно училище в НБУ! Нова възможност за вашите деца

Avatar

Публикувано

на

Преподаватели от Нов български университет и външни лектори отварят виртуално вратите на знанието за всички ученици от 8 до 12 клас. В рамките на четири седмици – от 13 юли до 07 август 2020 г., поредица от онлайн занятия ще въведат младежите в света на рекламата, графичния дизайн, дигиталния маркетинг, туризма, предприемачеството, финансите, информационните технологии.

 На живо, във виртуална среда, участниците ще се обучават как да отстояват и продават идеите си, как да управляват проекти, да разказват истории в маркетинга и рекламата, да разработят туристически пакет, да разбират и управляват финанси, ИТ курсове и как да се подготвят за бъдеща кариера.

 Целта на проекта е участниците да развиват различни ключови умения, да прилагат знанията си в реални ситуации, да се запознаят с възможностите за обучение на НБУ и … да се забавляват.

 Занятията (уъркшопи) ще са с продължителност от 45 минути за 1 учебен час, разпределени в сутрешни и ранно следобедни сесии, с фокус върху ключови умения с ценно приложение и подготовка за бъдещето. Обученията ще се провеждат в електронната обучителна платформа на Училището за професионално и продължаващо обучение при НБУ: https://lll.nbu.bg

 Пълна програма по седмици и повече информация можете да намерите тук: https://teenschool.nbu.tzarsimeon.bg/

Advertisement

 Участниците ще получат сертификат от НБУ с указаните курсове и обучения, през които са преминали.

 Лятно училище в НБУ е проект на Училището за професионално и продължаващо обучение при НБУ и Училище „Цар Симеон Велики“, гр. София.

Continue Reading
Advertisement