Connect with us

Lifestyle

Куп звезди се състезаваха в ESCAPE ROOM BATTLE – най-модерното забавление в София

Avatar

Публикувано

на

1920x1080 ERB 01

Силвия Петкова, Калин Врачански, Леонид Йовчев, Тео Чепилов, Гери Турийска и други популярни личности премериха сили в уникален тур на софийски стаи-игри

Цял куп родни звезди се включиха в първия по рода си ESCAPE ROOM BATTLE (www.topescaperooms.bg) – приключенски тур, включващ седем escape стаи в София, които трябва да бъдат успешно преминати и които носят големи награди на всички участващи отбори.

През пълните с приключения стаи-игри вече преминаха звездата от „Под прикритие“ Силвия Петкова, нашумелият с участието си в „Стъклен дом“ Калин Врачански, театралните таланти Леонид Йовчев и Галя Костадинова (група Метеор) и  Константин Лунгов (ХаХаХа Импро Театър), нашумелите с участието си в музикалния формат Music Idol Тома и Ясен Зердев, създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска, сценаристите на „Под прикритие“ и „Господари на ефира“ Георги Иванов и Явор Дедек, скандалният писател и сценарист Тео Чепилов, журналистката и ПР Биляна Славейкова и още много известни личности от различни сфери на шоубизнеса и изкуството у нас.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Kalin Vrachanski[/media-credit]

Те тестваха своя отборен потенциал, премериха сили и показаха силен състезателен дух във фантастичните стаи на Questomania, Escape Way, Mind Rooms, Vestigo, Game Castle, Questhouse и LostRooms.

„Беше невероятно преживяване! Забавлявах се много и се почувствах като истински Индиана Джоунс на мисия“, разказа чаровната звезда от „Под прикритие“ Силвия Петкова след края на играта си в стаята „Кристалния череп“ на Escape Way.

„Беше жестоко! Нямам търпение да премина и останалите стаи – супер зарибяващо приключение!“, сподели впечатления след играта си в „Портал“ на Questomania Тома.

Advertisement

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Silvya Petkova[/media-credit]

Калин Врачански, Георги Иванов и Явор Дедек пък, които бяха от един отбор, се зарекоха той да стане един от класиралите се с най-добро време. Те разкриха, че се чувстват като истински професионалисти, тъй като вече са преминали през цели две стаи от участващите – „Мъглите на Авалон“ на Mind Rooms и „Портал“ на Questomania.

Тео Чепилов и сексапилната Биляна Славейкова пък влязоха в кожата на тайни агенти и се впуснаха в приключението „Колекционерът“ на Escape Castle в Драгалевци. Те си спретнаха и интригуваща фотосесия стил „Матрицата“.

Гери Турийска и Ясен Зедрев, които играха в LostRooms, изпитаха приключението наречено real-life escape room за пръв път и останаха впечатлени от преживяването. Те споделиха, че са се почувствали в герои от фантастичен филм и определено са станали фенове на игровия формат.

ВИДЕО ОТ ИГРАТА НА ЗВЕЗДИТЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:

Advertisement

Escape Room Battle e тур – своеобразна лига, съставена от 7 от най-добрите стаи-игри в София, в която  могат да се включат всички и да формират отбори от 2 до 6 човека. За да завършат тура, участниците трябва да преминат през всичките му 7 кръга, т.е. да изиграят своите игри в 7-те ескейп стаи на тура.  Отборът, постигнал най-добро време печели първата награда на тура – 5-дневна екскурзия до Будапеща, осигурена от Руал Травъл. Всяка седмица се раздават страхотни поощрителни награди на отборите, които спечелят най-много лайкове във Facebook, както и за класираните на второ и трето място по време тимове.

Escape Room Battle продължава до 15 август 2016 г., включително. Повече информация може да откриете на сайта http://topescaperooms.bg/

Real-life escape room или ескейп стаите, както станаха популярни у нас, са нов начин за забавление. Основната идея е, че един отбор, съставен от 2 до 6 души, решава различни пъзели и загадки, за да се излезе от заключена стая за 60 минути. Това е забавна и предизвикателна игра, която изисква наблюдателност, съобразителност и работа в екип. Участниците попадат в една паралелна реалност и буквално стават герои във фантастичен филм или игра, подобна на познатите компютърни Quest игри от близкото минало.

Повече информация на:

www.facebook.com/sofiaescaperoombattle/

Advertisement

www.topescaperooms.bg

С любезното съдействие на: www.rualtravel.com – Пропътувай мечтите си!

И www.vsichkistai.bg – онлайн порталът на всички real-life escape стаи в България.

Continue Reading
Advertisement