Connect with us

Кино

Нов сезон на „Голи и Уплашени“ по Discovery

Avatar

Публикувано

на

снимка: WBD

От бруталните джунгли на Гвиана до прословутия Дяволски каньон в Мексико – враждебни за човека места, в които никой не е успял да издържи повече от няколко дни – този сезон на Голи и уплашени ще тласне дори най-опитните оцеляващи до нови крайности. С безпрецедентни препятствия и залози, двойките от този сезон ще трябва да намерят начин да работят заедно без вода, без храна и без дрехи, за да издържат на неимоверни предизвикателства за оцеляване. Нов епизод всеки понеделник от 22:00 часа по Discovery.

В новия, девети, сезон ще срещнем няколко двойки. Сред тях са двама мъже, които ще се борят да станат първите чужденци, издържали 21 дни на американска земя в Дивия запад на Америка. Двама ветерани медици също ще се опитат да оцелеят 21 дни пред камерата. Други двойки, събрани от предаването ще използват времето си в пустинята, за да търсят изкупление за минали провали. Четирима оцелели, които успяха в предишни предизвикателства – и дълбоко съжаляват за съдбоносните си решения – грабват последния си шанс да докажат своята решителност и да триумфират като племе. Никой от тях няма няма представа какво ги очаква.

Този сезон хората, които оцеляват, са изправени пред изключително изтощителни предизвикателства. Никой не може да си представи бруталното пътешествие, в което им предстои да се впуснат. От изпитан в битки MMA боец ​​до професионален турист, дори и най-подготвените ще бъдат повалени и принудени да подложат на върховно изпитание уменията си за оцеляване. Поставени далеч отвъд зоните си на комфорт, героите на девети сезон от риалитито ще трябва да устоят и да не се откажат въпреки безмилостните насекоми, непредсказуемите температури и предизвикателния терен.

Advertisement

Гледайте нов епизод от поредицата Голи и уплашени всеки понеделник от 22:00 часа по Discovery.

Continue Reading
Advertisement