Connect with us

Lifestyle

Биляна Лазарова позира за LORRETI

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Младата майка на 6-месечния Ангел и най-новото попълнение в каталога на Пайнер, позира за луксозния български бранд LORRETI. В началото на декември излезе общият проект на Биляна Лазарова с луксозната марка LORRETI. От фотосесията ясно се виждат перфектните мерки, с които Биляна и дизайнерката Лора Лилова позират.

Advertisement

Дали обаче двете дами изглеждат толкова добре и на живо? Можете да разберете в най- новия влог, който LORRETI току- що публикува:

Нашето скромно мнение е, че въпреки обработката на снимките, за разлика от други БГ звезди, двете момичета изглеждат естествено и отдалеч личи сериозната грижа за външния им вид.

Впечатление правят честите тагове и на двете момичета от фитнес и бокс зали, което не е особено типична дейност за моделки на тяхната възраст, но пък обяснява добре оформените им мускулатури.

Коментари и фен колажи заляха социалните мрежи. Дори музикална компания Пайнер напълни със снимки от сайта на LORRETI своите социални канали, когато обяви подписването на договора с Биляна Лазарова.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PlanetaOfficial (@planetaofficialtv)

Как един проект за бални рокли предизвика такъв екстаз в социалните мрежи? Може би иновативната идея на LORRETI да раздели балните си рокли на две части, вкарвайки удобство и нотка сексапил за своите клиентки.

Или фактът, че различните визии на двете момичета (руса и брюнетка) определено се харесаха на българската аудитория.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lora Lilova ♋️ (@loralilova)

Факт, на който трябва да обърнем внимание, е новата кауза на бранда LORRETI. А именно: Борбата с обсебването на абитуриентките да свалят килограми в последния момент преди бала.

Основен проблем на абитуриентките са килограмите. Имено затова огромен принос има вдъхновяващата Биляна Лазарова. След битка с килограмите и раждането на първородния си син, тя показа непоколебим дух и страхотна форма.

Advertisement

И вдъхновението не спира. За пръв път български бранд се впуска в подобно приключение точно с лукс колекция. Всеки един модел е създаден по метода УНИФИКАЦИЯ на размера, побиращ в себе си до 3 размера.

Целта на колекцията е да отрече гладуването и нездравословното хранене, защото този метод е пагубен. Биляна говори за този отминал период с усмивка и гордо вдигната глава. Масовата истерия по килограми вече е табу и всеки трябва да го преживее. Момичетата на 18-19 годишна възраст са най-уязвими и нашето общество всячески трябва да се бори с това. Да се коментира и обсъжда, защото всеки го е преживявал под някаква форма. Психическата нестабилност и нервните сривове са само началото.

LORRETI е първият български бранд, който изказа не само гражданската си позиция и заяви, че се противопоставя на всичко това:

„Младите момичета имат нужда от подкрепа, да знаят, че не са сами. Ние ежедневно се чуваме с абитуриентки, които искат да отслабнат значително преди бала, което би дало сериозно отражение върху тяхното здраве. В семействата не се повдига тази тема и тя остава в сянка, което я задълбочава. НИЕ я отворихме, но всички заедно ще я затворим“.

Абитуриентският бал е страхотно събитие, което не бива да бъде помрачено от тази коварна болест и това е целта за 2021г., която LORRETI гони.

Поздравления за страхотните иновации на тази марка, доказваща че в малка България, все още има фирми, които ценят и работят за благото на своите клиенти.

Advertisement