Connect with us

Галерия

Еле с дебютна интерактивна изложба – The Human Experience 

Avatar

Публикувано

на

„Съзнание“, снимка: Еле

Събитието ще се състои на 6 и 7 февруари в Koncept Space

The Human Experience изследва връзката на човек със самия себе си и околния свят, чрез изкуство. Това е дебютната изложба на Еле (Елеонора Аврамова), по време на която ще бъдат представени над 200 нейни творби, включващи фотографии, снимки от личен архив, авторски текстове, скици, арт инсталация и късометражен филм.  Селектираните произведения са групирани в седем основни теми – „Дух“, „Природа“, „Съзнание“, „Тяло“, „Чувства“, „Его“ и „Общество“. Споделяйки ни своята история по възможно най-искрения, открит и честен начин, Еле иска да ни приближи до себе си и да ни покаже, че всички водим сходни битки, вървейки по пътя на себепознанието. Взаимодействието между хората, природата, обмяната на емоции, преживявания и начина, по който тази обмяна ни променя и надгражда, стоят в основата на преживяването The Human Experience.

Изложбата ще може да бъде видяна от 6 февруари (11:00 ч.) до 7 февруари (22:00 ч.) в Koncept Space. Може да резервирате своя билет за посещение на тук. По време на събитието, в пространството ще се допускат до 10 човека спрямо часа на регистрацията.

Изложбата е финансово подкрепена от Национален Фонд Култура.

Advertisement

Елеонора е родена в Ловеч през 1994 г. От дете има интерес към изкуствата и се занимава с рисуване, поезия и танц. През 2010 г. печели стипендия за обмен в Щатите и развива интерес към философията, по време на престоя си там. Учи ПР и Масови комуникации в Нов Български Университет, допълвайки образованието си и с две специализации по бизнес развитие и професионални умения, в Babson College и Lehigh University (САЩ). Започва да се занимава професионално с фотография и режисура в края на студентските си години. По време на карантината се отдава на изкуството, което я вдъхновява да създаде тази изложба.

Continue Reading
Advertisement