Connect with us

Телевизия

Никол Кидман в „Унищожител“ по FilmBox Extra HD

Avatar

Публикувано

на

01

Никол Кидман е звездата във филма „Унищожител“, който ще бъде излъчен през последната седмица на февруари по FilmBox Extra HD. Продукцията е високо оценена от критиците криминална драма, а освен Кидман в актьорския състав влизат и  забележителните Тоби Кебел и Себастиан Стан. Историята изследва неразкрити настоящи и минали престъпления. Зрителите ще могат да се потопят във вълнуващия сюжет тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

В края на уикенда, за вечер изпълнена с вълнуващ екшън, зрителите ще имат шанса да се насладят на изключителната актьорска игра на неповторимата Никол Кидман – носителка на множество престижни награди, сред които и най-голямото признание за актьорите — награда Оскар. За ролята си в „Унищожител“ тя получава пет номинации за награди, сред които е и награда за най-добра актриса в драма на 76-ите награди Златен глобус, и успява да спечели наградата на Общество на филмовите критици в Невада за най-добра актриса.

„Унищожител“ разказва многопластовата история на Ерин Бел (Никол Кидман) – полицейски детектив, която се присъединява към разследването на скорошно убийство. Оказва се, че тя знае кой точно е убиецът само заради една улика, оставена на местопрестъплението. С увлекателни ретроспекции продукцията представя минали събития от преди 16 години, когато Ерин е изпратена от ФБР като агент под прикритие, за да разследва лидера на опасна групировка — Сайлъс (Тоби Кебел). По време на мисията тя среща Крис (Себастиан Стан), който е избран за неин партньор. Докато тече разследването те се влюбват. В разгара на банков обир, воден от лидера на бандата, нещата се объркат, откраднатите пари са белязани, хора загиват, а животът на Ерин се преобръща напълно. След тези събития бандата изчезва. Тогава фокусът се връща към настоящето – скорошното убийство намеква, че може би Сайлъс се е върнал в играта. Ерин ще успее ли да разкрие престъплението, ще бъдат ли наказани лошите? Отговорът ще очаква зрителите тази неделя в 22:00 на FilmBox Extra HD.

„Унищожител“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.