Connect with us

Кино

Хитовият турски сериал „Край“ с премиера по Dizi на 3 май

Avatar

Публикувано

на

photo

Зрителите ще могат да се насладят на епизодите на изпълнената с мистерии драма всеки делничен ден от 19:00 ч.

Един от най-интригуващите и изпълнен с мистерии турски драматичен сериал – „Край“, превърнал се в истински рекордьор в Европа, стартира на 3 май (понеделник) по Dizi. Продукцията събира на екрана едни от най-популярните и любими на мнозина турски актьори, в една история, пълна с любов, тъга, надежда и неочаквани обрати. От понеделник сериалът „Край“, който успя да впечатли зрителите с необикновения си сюжет и невероятен актьорски състав, ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 ч.

„Край“ е завладяващ сериал за разбити сърца и предателства, за неочакваните обрати на съдбата и непредвидимостта на човешкия характер. Той проследява живота на красивата Айлин (Нехир Ердоган) и любящия ѝ съпруг Селим, в чиято роля зрителите ще видят Игит Йозшенер, познат от популярните турски продукции „Мелодия на сърцето“ и „Езел“. Айлин и Селим се радват на спокоен и щастлив живот – и двамата имат своята блестяща кариера и лични успехи. Влюбени и щастливи, двамата отглеждат 7-годишния си син Омер. На пръв поглед всичко изглежда перфектно, но не след дълго приказката, в която живеят, е на път да се превърне в истинска катастрофа. Селим заминава на бизнес пътуване до Франкфурт, а малко след като  излита, Айлин получава трагичните новини, че самолетът му се е разбил.

Айлин се обнадеждава, когато разбира, че Селим всъщност не се е качил на борда на самолета. След като успява да прегледа няколко видеозаписа от летището, тя открива съпруга си в компанията на мистериозна дама, с която по-късно напускат обекта. Изчезването на Селим е истинска енигма и дори един пропуснат епизод може да промени мозайката от събития и действия. Станете част от история, изпълнена с мистерии, неочаквани обрати, любов и предателства всеки делничен ден от 19:00 по Dizi.

Сериалът „Край“ е сред  многото вълнуващи турски продукции, на които зрителите могат да се насладят в програмата на Dizi през тази година. С над 600 часа интригуващо филмово съдържание, каналът предлага някои от най-популярните турски сериали, сред които „Осмият ден“, „Вътрешен човек“, „20 минути“, „Черни пари и любов“ и много други хитови продукции. Dizi е един от най-бързо развиващите се канали в света с фокус изцяло върху драматичния жанр, като достига до над 5 милиона домакинства в 50 държави в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток и продължава да увеличава обхвата си. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, която управлява над 40 канала на територията на 6 континента и споделя съдържанието си със своите 90 милиона абонати.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement