Connect with us

Tехнологии

VIVACOM подарява пътуване до Disneyland в Париж

Туристически пакет до Магическия детски парк в Париж за цялото семейство и още много подаръци от Disney Channel могат да спечелят лоялните клиенти на VIVACOM, които се регистрират в новата Facebook игра на мобилния оператор. Голямата награда включва двупосочни самолетни билети за двама възрастни и две деца до 12 години по направление София-Париж-София, трансфер летище-хотел-летище в Париж, 2 нощувки със закуски в хотел 3*, билети за вход в Магическия детски парк и медицински застраховки.

Avatar

Публикувано

на

92ifkk1gТуристически пакет до Магическия детски парк в Париж за цялото семейство и още много подаръци от Disney Channel могат да спечелят лоялните клиенти на VIVACOM, които се регистрират в новата Facebook игра на мобилния оператор. Голямата награда включва двупосочни самолетни билети за двама възрастни и две деца до 12 години по направление София-Париж-София, трансфер летище-хотел-летище в Париж, 2 нощувки със закуски в хотел 3*, билети за вход в Магическия детски парк и медицински застраховки.

Желаещите да участват в играта трябва да са притежатели на валидна карта за лоялни клиенти на VIVACOM – VIVAClub, и да въведат нейния номер в специално създаденото за целта Facebook приложение. След това участниците трябва да качат снимка на своето дете(на възраст до 12 години), облечено като принцеса или пират. Накрая един от 11-те участници, събрали най-много гласове за своята снимка, ще спечели пътуване до Магическия детски парк в Париж за цялото семейство. Неговото име ще бъде определено на 11 юни чрез теглене на случаен принцип. Останалите 10 финалисти ще получат поощрителни награди – детски пакети с играчки от Disney Channel.

Играта ще е достъпна на Facebook страницата на VIVACOM до 23:59 ч. на 10 юни 2014 г. Ако желаещият да участва няма издадена VIVAClub карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, той може да я заяви напълно безплатно на http://www.vivaonline.bg/ или на телефон 123. Номерът на картата се получава в момента на заявка, което позволява на участниците да се регистрират в играта веднага.

Continue Reading
Advertisement