Connect with us

Музика

Български изпълнители с песен за Ана Мария Тонкова

Avatar

Публикувано

на

Nasko Simo

Тази година за втори път БГ Радио и най-обичаните български звезди посветиха своя песен за Ана Мария Тонкова в специална програма на медията, която пуска само българска музика.

На 13 юли тази година един от символите на БГ Радио, музикалният директор Ана Мария Тонкова, трябваше да навърши 64 години. В седмицата на нейния рожден ден, екипът на БГ Радио си спомни за нея като излъчи специален акустичен концерт на живо в ефира си.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Lubo Kirov[/media-credit]

В концерта „Песен за Ани“ тази неделя от студиото на БГ Радио на живо с песен се включиха Васко Василев, Авеню, Ирина Флорин и Момчил Колев, Камелия Тодорова, Алекс и Влади, Кирил Маричков, Любо, Мариана Попова и Дани Милев, Мери Бойс Бенд, Вики от Мастило, VenZy, Михаела Филева, Орлин Павлов, Остава, P. I. F., Революция Z, Сантра, София, Стефан Вълдобрев, Тони, Тони Димитрова, Ерол Ибрахимов. Песен за Ани посветиха и Б.Т.Р., Д2, Миро, Графа и Фондацията.

Концертът се излъчи на живо снощи, но утре – вторник, 21. 07. БГ Радио ще повтори всички изпълнения точно в 20 ч.

Видеозаписи от акустичния концерт Песен за Ани може да видите в сайта на БГ Радио и в канала на БГ Радио във най-големия български сайт за видео vbox7.com.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]StefanValdobrev[/media-credit]