Connect with us

Общество

Варна става домакин на коледното градче и камиона на Coca-Cola

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Коледното вълшебство ще завладее морската ни столица от 8 до 10 декември

19-метровият камион и магичното коледно градче на Coca-Cola ще гостуват в морската ни столица за три дни. На 8 декември на паркинга на магазин Billa, бул. „Народни будители“ 10, всички жители и гости ще могат да се срещнат лично с Дядо Коледа и неговите посланици на доброто. На 9 и 10 декември коледната магия ще оживее на емблематичното за град Варна морско пристанище – Fun Port. Още много празнични активности и награди ще очакват посетителите на коледното градче на Coca-Cola през трите дни, от 15:00 до 21:00 часа.

Иконичният камион на световноизвестния бранд се завърна в България, за да пренесе коледната магия и вълнение в осем града. Националната обиколка на яркочервения камион започна под слогана на тазгодишната кампания „Един Дядо Коледа не стига“ и изненадващ за жителите на София флашмоб с повече от 50 професионални танцьори, водени от белобрадия старец. Пловдив, Стара Загора и Бургас бяха първите домакини на коледното градче, в което магията оживява чрез разнообразни празнични активности. Дигитална коледна елха, отразяваща снимки на посетителите, запечатали вълшебния спомен във фотобудка, и специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат човек от друг град, са само част от коледния тур на камиона. Една от най-предпочитаните активности до момента е работилницата на Дядо Коледа, в която всеки може да направи сам и да закупи картичка или играчка за сума по свой избор, която да бъде дарена изцяло в полза на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

На 8,9 и 10 декември морската ни столица ще посрещне коледното вълшебство чрез камиона и коледното градче на Coca-Cola. Следващите спирки са Велико Търново, Враца, Благоевград и София, а информация за точни локации и времетраене може да следите на страницата на компанията.

Advertisement

Специален гост ще бъде и посланикът на инициативата „Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, а именно жълтата инсталация „Шишеяд“, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да превърне коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В световен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 г. като част от визията си за „Свят без отпадъци“.

Друг магичен елемент, част от коледната кампания на компанията, е мащабната национална потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, която ще подари празнично настроение на късметлиите с редица награди, сред които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа – Лапландия. Активацията предизвиква всеки да покаже познания за любимия белобрад старец и по-конкретно дали знае къде живее той. Всеки може да участва в томболата за наградата в периода 06.11-23.12 в приложението на Coca-Cola.

Коледната кампания на Coca-Cola – със слоган “Един Дядо Коледа не стига” и призив #СподелямеДоброто има за цел да подчертае важността и магията на празника Коледа, мотивирайки споделянето на повече добри дела и по-голяма близост с любимите хора.

Continue Reading
Advertisement