Connect with us

Lifestyle

Виж света по нов начин със Скарлет Йохансон и Хенри Кавил в завладяваща фотосесия

Avatar

Публикувано

на

В завладяваща поредица от монохромни и цветни фотографии, уловена емоция и суперреалистичност световноизвестният моден фотограф Марио Тестино представя ексклузивната си фотосесия на Скарлет Йохансон и Хенри Кавил. С неподправен почерк и уникален вкус „фотографът на знаменитостите“ акцентира върху съвършенството на холивудските звезди. Черпейки вдъхновение от флагмана Huawei P9, Марио Тестино редува динамиката на богатите, равномерно наситени цветовете с максимална реалност, и удивителните и въздействащи черно-бели снимки в превъзходно качество.

Холивудските звезди и глобални посланици на Huawei P9 серията Хенри Кавил и носителката на награда „Tony“ – Скарлет Йохансон ще се появят скоро и в новата телевизионна реклама на Huawei P9. Двамата актьори обикновено са под светлините на прожекторите, но тук ще ги видим да тестват невероятната технология за заснемане на Huawei P9, да улавят, споделят и да се състезават за най-добра снимка…но кой ще победи?

Huawei P9 е първият смартфон от партньорството между Huawei и легендарната марка за производство на камери – Leica. Завладяващият смартфон с двойна камера поставя нова база за сравнение в технологията за смартфон камери, с повече светлина и по-добра яснота, за да заснема брилянтни цветни и поразяващи черно-бели изображения в оригиналния Leica стил.

Continue Reading
Advertisement