Connect with us

Lifestyle

Всичко, което трябва да знаете за Allbirds, абсурдно удобната марка за обувки

Avatar

Публикувано

на

Основана през 2014 г. от местния жител на Нова Зеландия Тим Браун, Allbirds е определена от семпъл дизайн и удобна конструкция от самото начало. Марката за пръв път видя успех като телбод на Силиконовата долина (което има смисъл за стартиращия в Сан Франциско). Но маратонките бързо набраха популярност сред известни личности като Джесика Алба, модни икони като Сара Джесика Паркър и дори еколози като Леонардо Ди Каприо. Днес ще видите Allbirds на всички, от студенти в колежа, до заети родители, танцьори, медицински сестри и други, които са постоянно на крака.

Но известните в интернет обувки не са евтини: по-голямата част от стиловете започват от $ 95. А марката отправя много различни претенции относно качеството, комфорта и нивото на поддръжка на обувките си. Ето защо разбихме всичко, което ще искате да знаете, преди да инвестирате в собствения си чифт Allbirds.

Удобни ли са обувките Allbirds?

Накратко, изключително. Подметката на обувката Allbirds е изработена от собствена пяна с ниска плътност, която допринася за изключително лекото усещане на обувката, нейният номер 1 се отличава от другите типични маратонки. Стелките на обувките са изработени от собствена материя от вълнена мериносова вълна, която придава на Allbirds подпис „ходене на облак“. Вълнената материя се таксува както за влага, така и за минимизиране на миризми (повече за това по-късно), а също така се използва и от външната страна на вълнените бегачи, вълнените мецалки и вълнените шезлонги.

Advertisement

Магазин за маратонки

Когато става въпрос за всичко, което една обувка може да направи за вас, Allbirds твърди, че може да направи много. Ето бърза разбивка на това как някои от тях се подреждат спрямо нашето тестване и опит с Вълна Бегачи, Дърво Runners и Tree Toppers.

Толкова меки, че можете да отидете без чорапи: Определено можете да носите Allbirds без чорапи. По-специално, вълнените бегачи са супер меки и се чувстват почти като чехли без чорапи. Те са полъх, който просто се приплъзва и изключва, което ги прави нашата бърза и удобна обувка за избор от всичко – от тичане на заповеди до тренировка като йога или плуване.

Ако обаче планирате да прекарате цял ден на краката си, препоръчваме ви да носите чорапи – само за да поддържате мекото и удобно качество на обувките.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement