Connect with us

Събития

„Втори в листата“ – премиерно по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

Втори в листата

снимка: ПР

Може ли човек да се научи да бъде политик или не? Това е основният въпрос в драматичния минисериал „Втори в листата“, който разказва за един необикновен тандем по време на избори в Кери, Ирландия. Политическата поредица е премиерна за България и ще се излъчва по Bulgaria ON AIR от 1 ноември, всеки делник, в 21 часа.

„Втори в листата“ е динамичен сериал, базиран на теорията, че „всички политици са местни“. Сюжетът акцентира върху мошеничеството в ирландската политика и се разгръща, когато една партия губи изборите. Поредицата разказва за Винсънт Флин – независим кандидат за политически кабинет, който се съюзява с необикновен партньор. Част от „отбора“ става алкохоликът и бивш учител Уили Костело, за да сформират най-неочаквания екип. Двамата се опитват да си проправят път в политическия свят, изпълнен с тайни и интриги. Ще успеят ли да се преборят с конкуренцията за място сред първите в държавата – зрителите ще разберат по Bulgaria ON AIR.

Лентата е номинирана в осем категории на Ирландските телевизионни и филмови награди, от които печели четири, включително за най-добър драматичен сериал.

„Втори в листата“ (Ard Fhear)

Advertisement

Драма, Ирландия, 2007;

Режисьор: Деклан Рикс

В ролите: Денис Конуей, Имън Хънт,  Гарет Янг, Лесли Конрой, Франк Кели и др.

Continue Reading
Advertisement