Connect with us

Знаменитости

Даниела Серданова с предаване по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

Lara Zlatareva I Bernarda

снимка: ПР

От този четвъртък (04 февруари 2021 г.) , зрителите на развлекателното предаване „Смяна на местата“, посветено на социалната и културна промяна в човешките отношения е с нов ден и час на излъчване. Тъй като има силен зрителски интерес, предаването преминава в друг канал на обществената телевизия – БНТ 1. Интригуващите разговори на водещата Даниела Серданова и гостите ѝ вече може да гледате всеки четвъртък от 23:30 ч.

Първи гости в предаването по БНТ 1 ще са Лара Златарева (позната като Кака Лара) и дъщеря ѝ Бернарда. Пред водещата Даниела Серданова отварят сърцето си майка и дъщеря, две актриси, влюбени в работата си и в живота. Очаквайте един разговор за любовта, за детството, за партньорството, за сложните житейски избори, за приемствеността между поколенията и приятелството.

Lara Zlatareva I Bernarda

Лара Златарева и дъщеря й Бернарда, снимка: ПР

От старта на предаването – през септември 2020 г., до момента, гости в студиото на Даниела Серданова са били Йоана Буковска и Калин Врачански, Ивайло Захариев и Ники Станоев, Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р., Ники Илиев и Башар Рахал и много други.

Advertisement

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в четвъртък (04 февруари 2021 г.), от 23:30 ч, по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement