Connect with us

Lifestyle

Какво свързва Мария Илиева с Люлин?

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Защо столичният квартал Люлин е специално място за Мария Илиева, какви са спомените й от детството, прекарано в най-големия квартал в България и как се готви за нова доза “Любов“, сподели самата тя по време на редовното й седмично пазаруване. Певицата не крие, че предпочита да посещава магазините на Kaufland, където намира всичко, което й трябва, на едно място. „С ангажиментите ми и покрай децата, времето ми е доста ограничено. Затова, когато трябва да пазарувам, предпочитам да отида на едно място и да купя всичко наведнъж. Правя си списък, но разбира се – като всяка жена се изкушавам с много непланирани покупки.“, засмя се тя.

За шопингa тази седмица Мария избра напълно обновения Kaufland в „Люлин“. „Това е моят квартал, мястото, където съм отраснала. Спомените ми от този период са много специални и винаги ми е приятно да се връщам и да прекарвам време тук. Майка ми и баба ми все още живеят в „Люлин”, така че не съм спряла да го посещавам“. Мария ни разкри, че обичайно пазарува със сина си Александър, който освен че й помага с избора на плодове и зеленчуци, общува с консултантите от свежата витрина и избира играчки за себе си и сестра си.

На щанда със свежите плодове и зеленчуци Мария демонстрира завидни умения как се избира диня. На тях я е научил дядо й Симеон. За летата от детството, прекарани с баба и дядо на село продължава да ни разказва, когато минаваме през щанда с лютениците. „Баба ми правеше уникална лютеница по рецепта, която се предава от поколение на поколение. Аз не мога да правя, но съм си намерила един много вкусен „заместител“ – едромляната лютеница на „Брей“.

Следваща спирка в шопинга на Мария беше любимата Пекарна. Въпреки, че се старае да се придържа основно към протеинова диета, тя се остави на изкушението и си избра един от цветните донъти с малинов крем, направени по немска рецепта. Говорейки за своите кулинарни умения, тя призна, че е майстор на палачинките и неделите й вкъщи са посветени на тях. Извън прегрешенията в почивния ден, през седмицата тя често приготвя бъркани яйца за своя любим. Освен че обича да приготвя изненади в кухнята, Мария Илиева подготвя и такива в музиката. Тя открехна завесата на творческите си планове и сподели, че е приготвила едно апетитно петстепенно музикално меню – нов албум с пилотна песен „Любов“, актьорско начинание, национално турне и множество клубни участия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement