Connect with us

Кино

„Любов и чужди езици“ – най-новата романтична поредица на TLC

Avatar

Публикувано

на

снимка: WBD

Най-новата романтична поредица на TLC „Любов и чужди езици“ е с премиера на 14 февруари от 21:00 часа. 

Трима американски мъже се впускат в епично приключение на тропически рай с 12 дами от 9 различни страни – Бразилия, Германия, Италия, Мароко, Япония, Колумбия, Франция, Южна Кореа и Боливия. А уловката – дамите не говорят и не разбират английски, а ергените не знаят и дума на техните езици. Без общ език и без помощта на преводач, поредицата изследва как необвързаните, търсещи любов, се събират в опит да осъществят връзка. В „Любов и чужди езици“ ще видим неподправени кадри на участниците в уникална среда за запознанства да прекарват време заедно с желанието да се опознаят.

Като лидер в поредиците за любов и връзки, ние искахме да излезем извън познатия формат и да експериментираме в нов тип среда“, каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks & TLC. „Любов и чужди езици“ ще донесе онази въртележка от емоции, които нашата публика обича, когато нетрадиционните взаимоотношения прерастват в искрени чувства.

Advertisement

Без да могат да говорят един с друг и без помощта на преводач, младите мъже и жени трябва да разчитат на сетивата си по време на предизвикателствата и вдигащите адреналина групови срещи, за да се опознаят и да определят има ли привличане. Въз основа на това, което научават един за друг, ергените ще водят дамите на срещи и ще открият как се превежда любовта, когато не се говори на един и същ език. Дали любовта ще преодолее езиковата бариера? Ще разберем, като гледаме „Любов и чужди езици“ от 14 февруари от 21:00 часа по TLC.

„Любов и чужди езици“ е продуциран от Sharp Entertainment, част от Sony Pictures Television, за TLC.

Continue Reading
Advertisement