Connect with us

Музика

Михалис Хаджиянис идва тайно в София

Avatar

Публикувано

на

Michalis

Звездата иска да се увери лично във възможностите на Зала 1 на НДК

Един от най-чаканите концерти за тази година се оказва този на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис. Остават едва 800 билета за шоуто му, като се очаква организаторите да пуснат в продажба съвсем скоро и втори балкон на Зала 1. За сега Михалис отказва втора дата и е заявил, че за него е по-важно да бъде с най-големите си фенове, които пък от своя страна да помнят дълго този концерт. За целта екип от 4 души, както и самия Михалис са планирали тридневна визита в София в края на месец юли, по време на която ще огледат всички възможности, които зала 1 на НДК предлага, след което заедно с локалния организатор ще решат, колко грандиозно да бъде шоуто.

Кипърският плейбой и автор на една от най-слушаните балади у нас Den Fevgo, вероятно ще се появи по родните улици с червеното си Ферари, което стана причина за проблеми с гръцките данъчни миналата година. След края на сагата, Михалис е решил да задържи возилото за спомен.

Билетите за концерта на Михалис Хаджиянис са в продажба на цени от 30 до 60 лв. в мрежата на EVENTIM.bg, включително билетен Център НДК и всички бензиностанции на OMV в цялата страна.

Continue Reading
Advertisement