Connect with us

Lifestyle

Най-гледаната поредица на Discovery “Треска за злато“ се завръща с изцяло нов сезон този вторник на 17 ноември

Avatar

Публикувано

на

gold rush

Този вторник – 17 ноември – зрителите на Discovery Channel ще се насладят на премиерата на новия сезон на „Треска за злато“. Поредицата ще стартира в 22:00 часа с двучасов специален епизод и ще продължи да се излъчва във вторник от 22 часа. В този изцяло нов сезон към опитните златотърсачи се присъединяват новобранци, нетърпеливи да изковат собствените си съдби и да рискуват както никога досега в преследване на най-голямата печалба в живота си.

Когато глобалната пандемия затвори света през март 2020 г., пазарите се сриват и разтърсват американската икономика. С икономическата несигурност обаче се появява чудесна възможност за тези, които могат да се възползват от момента. А в златните находища в Северна Америка се крие възможност, тъй като цените на златото скачат до рекордно високи стойности, а цената на горивото, най-големият разход на миньора, стига дъното.

Златотърсачите Паркър Шнабел, Тони Бийтс и Рик Нес поемат огромни рискове през този сезон. Те са силно притиснати от времето, тъй като заради COVID-19 златните находища са отворени с два месеца закъснение. Към „Треска за злато“ се присъединява и бившият медик от специалните части и миньор-новобранец Фред Луис. Той взема съдбата си в свои ръце, като тръгва с група безработни ветерани към златните находища на Орегон с надеждата да забогатее.

Паркър Шнабел пристига в Юкон с един месец закъснение и огромни амбиции да разшири своя минен бизнес отвъд Клондайк. Целта му е да натрупа достатъчно злато, за да купи нова земя и е твърдо решен да не позволява на пандемията от COVID-19 да го спре. При първа възможност Паркър събира екипа си и рискува, започвайки две огромни операции. Този сезон Паркър ще разчита повече от всякога на хората си, които да поддържат операцията му в ход, докато той изследва нова земя в Аляска и отвъд нея. Но с големия скок в цената на златото, тази на богатата почва също се увеличава.

След два сезона на пропуснати шансове, Тони Бийтс е готов да се възползва от перфектните условия за добив. Ако успее да идентифицира последната девствена земя на Райския хълм, този сезон може да бъде рекорден за него и да подсигури успеха на бъдещото поколение Бийтс. Тони е твърдо решен да постигне целта си и да добие масивния Мега Кът само за една година.

Advertisement

Рик Нес не може да си позволи нов сезон на неуспехи. Години наред той работи с феномена на копаенето Паркър Шнабел, издигайки се до чин бригадир. Преди две години Рик потегля сам. След силен дебют той претърпява сериозно поражение миналата година и губи всичките си печалби, което почти го разорява. Ситуацията допълнително се влошава, когато половината от екипа му го напуска. Рик върви по тънък лед и ако тази година не реализира печалба, с неговата миньорска кариера е свършено. Той също започва сезона със закъснение, придружен само от двама негови приятели, които ще му помогнат да стартира.

Докато милиони американци са изправени пред безработица по време на COVID-19, новобранецът и ветеран от специалните части Фред Луис рискува всичко и се отправя към планините на Орегон в търсене на собствена златна мина. Фред и Кендел Мадън – негов колега ветеран, който е и опитен миньор, наемат парче земя с огромни перспективи.

Този сезон на „Треска за злато“ е несравним. Докато четиримата златотърсачи и техните екипи се борят с ограничено време и природни сили, надявайки се да открият милиони долари в злато по време на глобална пандемия, едно е сигурно. Щом удари златна треска, тези хора никога няма да се откажат. А дали ще успеят, или ще се провалят – ще стане ясно в новия сезон на „Треска за злато“, който стартира във вторник, 17 ноември, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Continue Reading
Advertisement