Connect with us

Lifestyle

На какви секс играчки да заложим в леглото

Avatar

Публикувано

на

Секс играчките през последните няколко десетилетия са неизменна част от живота на двойките не само у нас, но и по целия свят. Благодарение на тези малки джаджи човек успява да преоткрие много нови влечения и удоволствия, с които не се е сблъсквал преди това. За други тези клас аксесоари са леко смущаващи и притеснителни, може би поради простата причина, че никога не са ги използвали и им се струва, че те нямат никаква стойност, ако и двамата партньори изпитват влечение един към друг.

Истината е, че благодарение на секс артикулите, които свободно можете да откриете в специализираните обекти, са в състояние да подобрят завидно сексуалния живот на всяка двойка, без значение от това дали взаимоотношенията им са стартирали от месеци или години. За да придобиете малко повече знания и уверено да се гмурнете в нови приключения, то в тази статия ще се опитаме надълго и нашироко да опишем различните класове и какви са техните основни функции.

Кои са най-често използваните секс играчки

· Вибратори

Едва ли съществува човек, който да не е чувал за това секс творение. Вибраторът се явява като една от най-лесно приеманите секс играчки, заради това, че успява да добие широка популярност още преди много години. Те са главно насочени към представителките на нежния пол, тъй като успяват да им предложат върхови изживявания, примесени с не малко количество наслада.

Мъжете също са почитатели на играчката, заради възможността да я използват заедно с половинката си, участвайки в самия процес на стимулация. Много от дамите са на мнение, че всяка себеуважаваща се жена трябва да бъде притежател на поне една такава играчка, която да държи близо до себе си, в нощното шкафче например. Ако някоя дама ви каже, че никога не е използвала вибратор, то не й вярвайте. Малко са онези, които не са изпробвали могъщото му въздействие.

Advertisement

· Дилдо

Тук вече няма как да бъдем сигурни, че сте запознати с функциите на този атрибут. Те имат формата изцяло на пенис и са предназначени за вагинално проникване в партньорката. На пазара се предлагат крайно разнообразни дилдо продукти, имащи за цел да задоволят нуждите и потребностите на нежните създания. Можете да откриете модели, които са трудно различими от реалистичните мъжки атрибути. Те обикновено биват направени от кибер кожа, която само чрез допир успява да покачи видимо възбудата.

· Играчки за мъже

В никакъв случай не трябва да мислите, че мъжете са подценени, тъй като пазарът предлага и такъв тип играчки, насочени към мъжката аудитория. Една от най-разпрострените е пенис пръстенът. Той успява да прикове погледа на силния пол право към себе си и да дари мъжете с неописуема наслада по време на сексуалния акт.

Пенис помпите са друг подобен артикул, който изцяло има за цел да привлече мъжкото внимание. Те се използват за по-дълга ерекция при мъжете и ефектът им е почти моментален.

Advertisement

Надяваме се да сме ви били наистина от полза и с наша помощ да успеете да се оборудвате точно с онази играчка, която смятате, че най-много би оправдала очакванията ви. Не забравяйте, че времето прекарано на тъмно с половинката е в състояние да прогони стреса и напрежението за дълго! Ако все още се чудите от къде да си закупите всички тези чудновати играчки, то ние ви предлагаме да посетите онлайн секс магазина sexo.bg, където ще попаднете на разнообразна палитра от всевъзможни артикули.

Continue Reading
Advertisement