Connect with us

Кино

Романтични и забавни моменти с „Принцът и аз 2: Кралска сватба“ по FilmBox Stars

Avatar

Публикувано

на

Photo 1 1

Седмичната програмата включва и драмата „Малиново вълшебство“

Тази седмица зрителите могат да се насладят на емоционални филми по каналите на FilmBox. В четвъртък от 12:05 ч. ще се излъчи продължението на една от любимите на критиците кралски истории „Принцът и аз 2: Кралска сватба“, а в петък от 12:55 ч. любителите на качествено кино могат да гледат семейната драма „Малиново вълшебство“. Двата филма ще бъдат по FilmBox Stars.

„Принцът и аз 2: Кралска сватба“ проследява продължението на историята на Принц Едуард (Люк Мейбли) и Пейдж (Кам Хескин), които живеят заедно в Дания и са щастливо влюбени. Двойката е сгодена от две години и само няколко седмици преди сватбата се изправя пред сериозно предизвикателство. В страната се връща стар закон, който изисква кралят да има правото да се жени единствено за принцеса. В противен случай е принуден да абдикира и да се откаже от короната. Когато новината за това се разчува, приятелка на Едуард от детството, Принцеса Кирстен (Клеменси Бъртън-Хил), внезапно се появява в живота му с претекст, че е на посещение в страната, но крайната ѝ цел всъщност е да стане кралица и да изпълни желанието на баща си да наследи богатството на кралското семейство. Зрителите могат да се насладят на интересната развръзка този четвъртък в 12:05 ч. по FilmBox Stars.

Емоционалната драма „Малиново вълшебство“ разказва историята на единадесетгодишната Моника (Лили Джавахерпур), която иска да помогне на семейството си да разреши проблемите у дома. Младата дама си е поставила за цел да спечели научен конкурс, благодарение на който според нея майка ѝ ще се справи с депресията, а баща ѝ ще се върне вкъщи. Проектът ѝ включва използването на сензорна терапия за отглеждане на малини. Докато експериментира в гората, момичето си задава въпроса кое по-точно кара плодовете да растат по-бързо – природата или начинът на отглеждане. На фона на проблемите в семейството си Моника си дава сметка, че отговорът на този въпрос няма да е лесен. „Малиново вълшебство“ разказва за силата на вярата, борбата за сбъдване на мечтите и истинското приятелство. Гледайте продукцията в петък от 12:55 ч. по FilmBox Stars.

Continue Reading
Advertisement