Connect with us

Култура

Три романа от орисницата на женската душа Красимира Кубарелова

Avatar

Публикувано

на

„Стари шлагери и крем брюле“, „Розов храст и сладко от смокини“ и „Кръстина и райските ябълки“ са дъхавите истории на щастието, което идва, дори след като си го загубил. 

Антидот към всяка сивота – варненската писателка Красимира Кубарелова отдавна се е утвърдила като майсторка на литературните деликатеси.

След грандиозното ѝ завръщане с живителната „Верчето, Надежда и Любов“ на пазара с обновени визии се появяват първите три книги на авторката със сърце на трепетлика и душа на боец – дъхавите „Розов храст и сладко от смокини“, „Стари шлагери и крем брюле“, „Кръстина и райските ябълки“, които ѝ завоюваха титлата „орисница на женската душа“.

Обяснение в любов към българката, която може и заслужава да е героиня на роман, тези три романа обединяват истории за мечти, в които се намесва съдбата; истории за любовта, която започва с втория шанс и истории за щастието, което идва дори след като си го загубил… Истории, които улучват право в читателското сърце със своите светлина и лекота.

В „Стари шлагери и крем брюле“ една жена, която мечтае за дете и сродна душа, ще се сблъска с по-млад от нея мъж, а тяхната случайна среща, полята с много коктейли и танци, ще даде начало на разказ, който точно като в стар шлагер, ще поеме в неочаквана посока.

Advertisement

„Розов храст и сладко от смокини“  е апотеоз на втория шанс, в който в раненото сърце на едно морско момиче на средна възраст със ситни стъпки се промъква надеждата – да изживее любовта отново, този път завинаги с улегнал мъж с важни дела и сериозен бизнес. Дали обаче поръбените сърца и позаоблените от  годините тела помнят как се обича?

А мечтателната „Кръстина и райските ябълки“ пренаписва формулата на „идеалното семейство“ и помага на една жена да засее вярата в живота си отново.

Написани с много хумор и нежност, книгите на Красимира Кубарелова подслоняват сред страниците си смели и нетолкова смели хора. Герои, които търсят „похлупака за своята тенджерка“ и понякога го намират. Герои, които са готови на всичко, за да открият своето щастие.

Заповядайте от 18:00 ч. на 25 януари 2023 в Книжен центърГринуич (бул. „Витоша“ 37), където ще отпразнуваме грандиозното завръщане на орисницата на женската душа и в книгите с най-романтичните имена с новите издания на „Стари шлагери и крем брюле“, „Кръстина и райските ябълки“ и „Розов храст и сладко от смокини“. Модератор на разговора ще бъде отговорният редактор Милена Ташева.

https://www.facebook.com/events/719528156188567

Advertisement

Входът е свободен!

Continue Reading
Advertisement