Открийте ни и в

Lifestyle

Нова лятна промоция – 20% намаление на всички летни стоки в магазините на KidsMall

Всеки родител иска най-доброто за децата си и това е напълно нормално, но въпреки това понякога е трудно да закупите едновременно качествени и стилни детски дрешки за вашите палавници. Има обаче и една алтернативна възможност да се сдобиете с безумно красиви модели облекла за децата ви, а именно ако заложите на редовните промоции в огромното семейство на KidsMall.

Ние се стараем всеки месец да ви изненадваме не само с това, че не спираме да се развиваме, откривайки нови магазини в цялата страна, за да сме по-близо до вас, но същевременно с това и да ви радваме с различни промоции.

Avatar

публикувано

на

Днес ви предлагаме една уникална възможност да закупите наистина жестоки детски дрехи за малчуганите ви за летните месеци и не само на цена с 20% по-ниска от редовната. Промоцията в момента важи за София, Русе, Велико Търново, Ямбол, Пловдив, Сандански, Варна, Разград, Бургас, Сливен, Ловеч и Велинград. Не пропускайте възможността да зарадвате децата си и да им изберете невероятно красиви и качествени маркови детски дрехи втора употреба, които по нищо не отстъпват на новите облекла. Ние се стараем да ви радваме редовно и затова постоянно организираме промоции, от които да може всеки един родител да се възползва и да обнови гардероба на малчуганите си. Много често родителите подценяват този вид акции на големите търговски вериги, поради факта че си мислят, че на промоция се продават залежалите и недотам качествени артикули, но това не е така. Всеки един наш клиент, който поне веднъж се е докосвал до нашите стоки може да го потвърди, затова побързайте да не изпуснете момента и да не успеете да купите летни дрешки за палавниците си с 20% намаление в един от нашите магазини за детски дрехи.
Горещите дни са в разгара си и много често се случва, така че дрешките, които сте закупили в началото малко или много са се износили, защото децата са изключително активни и така бързо успяват да захабят в игрите си дори и най-качетсвените артикули. Ето и още една прекрасна възможност да обновите гардероба на децата си за тази година закупувайки нашите невероятно качествени дрехи от лятната ни колекция с 20% отстъпка в магазините KidsMall. Разбира се, че вие смело можете да изберете тези облекла и да купите малко по-големи размери, тоест да се запасите с нашите убийствени детски дрешки и за следващото жарко лято. Все пак децата растат много бързо и е добре да мислите за новите им облекла от сега, защото понякога не е толкова лесно да се заемете с „рефрешването” на целия гардероб от А до Я.
Ако не искате да правите компромис с дрешките на вашите деца, но и желаете да им подарите едни невероятни модели облекла, тогава със сигурност трябва да надзърнете в магазините на KidsMall в следните градове София, Русе, Велико Търново, Ямбол, Пловдив, Сандански, Варна, Разград, Бургас, Сливен, Ловеч и Велинград. Там ще намерите нашите страхотни колекции с 20% намаление и ще можете да зарадвате децата си с много нови комплекти на убийствено ниски цени!

Реклама