Connect with us

Музика

Дългоочакваното шоу на шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT е този петък

Avatar

Публикувано

на

SABATON IEC 4 POSTER 20170310BG2

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT у нас ще се състои този петък, 10 март, в “Зала 4” на Интер Експо Център в София. Уникалното събитие е част от световното турне „The Last Tour” в подкрепа на поредния добър албум на SABATON, озаглавен  “The Last Stand” и продуциран от гениалния Peter Tagtgren (PAIN). То ще бъде открито от шведските адвенчър герои Twilight Force.

Програмата на вечерта по часове е следната:

18:00 часа – Отварят вратите на залата
19:00 часа – Twilight Force
20:00 часа – ACCEPT
21:30 часа – SABATON
23:00 часа – Очакван край на събитието

IEC Transport map 1

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия ние ще допуснем първото представено.

Advertisement

Билетите за това събитие не гарантират нито едно от малкото седящи места!

Закупените билети за същата дата в зала „Универсиада“ важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:
Деца навършили 7 годишна възраст и по-малки влизат без билет, но задължително с придружител! Придружителите трябва да притежават попълнена декларация съгласно „Закон за закрила на детето“ – можете да я изтеглите от тук: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf  
Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или две деца.
Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет.

Акредитираните лица не могат да бъдат придружители!

Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Advertisement

Забранено е внасянето на:
– напитки;
– видео камери и фотоапарати;
– аудио записващи устройства;
– оръжие;
– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
– стъклени бутилки;
– преносимо лазерно оборудване;

Снимки, видео и аудио записи:
Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и от професионалните фотографи!

Филмирането и аудиозаписа на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Advertisement

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Място на провеждане, локация:
Интер Експо Център се намира на булевард „Цариградско шосе“, на „входа“ на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и голям подземен платен паркинг на столиното метро и самият комплекс.  За повече полезна и подробна информация посетете: http://iec.bg/bg/about/iec

Часове и места за влизане, изходи:
Входа за фенове и гости с покани ще работи от 18:00 до 22:45 часа и се намира на източната страна на залата, след КПП (контролно пропусквателен пункт) батиерата.

Входа за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Цариградско шосе“ и ще работи от 18:00 до 20:00 часа.

Advertisement

Напускането на събитието при всики случаи е окончателно!

Залата разполага с достатъно евакуационни изходи, но само два оперативни за събитието. За разлика от примерната схема на събитието в залата всики изходи са обозначени съгласно приложението им.

Билети за шоуто все още се продават, онлайн тук:   http://www.eventim.bg/bg/bileti/sabaton-accept-sofia-inter-expo-center-939667/performance.html  и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В случай на налични билети, в деня на шоуто до входа за журналисти и специални гости ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 часа.

Препоръваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Не пропускайте топ събитието със SABATON, ACCEPT и Twilight Force!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement