Открийте ни и в

Tехнологии

ASUS представи геймърската Strix GTX 750 Ti OC

Strix е името на зашеметяваща нова серия гейминг продукти на ASUS, като думата има древен гръко-римски произход и означава „сова“. Strix олицетворява изключително прецизен звук, перфектно качество на картината и възможност за геймърите да „почувстват“ заобикалящата среда така, че да могат да усетят и да реагират дори и на най-малкото движение. Strix означава оцеляване на ръба на инстинкта.
Strix GTX 750 Ti OC разполага с множество ексклузивни технологии на ASUS, сред които DirectCU II за по-тиха и бърза работа на видеокартата при по-добро охлаждане, което създава условия за невероятен гейминг.

Avatar

публикувано

на

ASUS представи геймърската Strix GTX 750 Ti OC 141Strix е името на зашеметяваща нова серия гейминг продукти на ASUS, като думата има древен гръко-римски произход и означава „сова“. Strix олицетворява изключително прецизен звук, перфектно качество на картината и възможност за геймърите да „почувстват“ заобикалящата среда така, че да могат да усетят и да реагират дори и на най-малкото движение. Strix означава оцеляване на ръба на инстинкта.
Strix GTX 750 Ti OC разполага с множество ексклузивни технологии на ASUS, сред които DirectCU II за по-тиха и бърза работа на видеокартата при по-добро охлаждане, което създава условия за невероятен гейминг. Друга технология – 0dB, допълнително подобрява охлаждането и позволява забавлението с игри при пълна тишина и гледането на филми във формат Blu-ray без разсейващите странични шумове.
Новата видеокарта разполага с компоненти ASUS Super Alloy Power за по-висока издръжливост и по-добро охлаждане. Моделът е снабден и със софтуерния инструмент GPU Tweak, който позволява лесен и бърз овърклок на картата и онлайн видео стрийминг.
Strix GTX 750 Ti OC има 2GB GDDR5 видеопамет и може да достигне работна скорост на графичния процесор до 1202MHz.
Забавление с игри при пълна тишина, със 7,7% по-висока скорост и 58% по-ниска работна температура спрямо референтния модел
Strix GTX 750 Ti OC е снабдена с ексклузивната технология за охлаждане DirectCU II. Нейната иновативна концепция включва високопровидими 6 мм медни охлаждащи тръби, които са в директен контакт с графичния процесор на картата, като по този начин го охлаждат бързо и ефективно. Новата видеокарта разполага и с радиатор, който охлажда 190% по-голяма площ в сравнение с референтния модел и така позволява на Strix GTX 750 Ti OC да работи с 58% по-ниска температура и 3 пъти по-тихо, осигурявайки ултрастабилен гейминг при много ниски нива на шум.
Когато геймърите играят в HD резолюция до 1920 x 1080 пиксела и заобикалящата температура е до 50°C, вентилаторът на Strix GTX 750 Ti OC автоматично се изключва, позволявайки на потребителите да се насладят на игри като например Counter-Strike Online при абсолютна тишина (0dB).
Проектирана за производителност, произведена за надеждност
Strix GTX 750 Ti OC е изградена със Super Alloy Power компоненти за по-добра надеждност и по-добро охлаждане. Изключително здравите кондензатори, дроселите с бетонна сърцевина и подсилените MOSFET транзистори са специално проектирани да издържат на големи натоварвания благодарение на специалните материали. Технологията Super Alloy Power също така намалява работния шум (бръмченето) и удължава живота на видеокартата до 2,5 пъти в сравнение с референтния модел.
Новата видеокарта Strix GTX 750 Ti OC разполага и с ексклузивния софтуер на ASUS GPU Tweak. Той позволява на потребителите да контролират скоростта на графичния процесор, електрическото напрежение и честотата на паметта, така че могат да овърклокнат картата бързо и лесно.
Вградената в GPU Tweak функция за стрийминг дава възможност на потребителите да споделят екрана си, докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, скролиращ текст, снимки и изображения от уеб камера.
ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ
Strix GTX 750 Ti OC ще започне да се предлага в световен мащаб от края на юли 2014 г.
Технически характеристики
STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
• NVIDIA GeForce® GTX™ 750 Ti
• PCI Express® 3.0
• 2048MB (2GB) GDDR5 памет
• 1124MHz базова честота на процесора
• 1202MHz максимална честота на процесора
• 5400MHz скорост на паметта
• 128-битов интерфейс на паметта
• 1 x Dual-link DVI-I порт
• 1 x DisplayPort порт
• 1 x HDMI порт
Характеристиките, съдържанието и наличността на продукта подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
За пълните характеристики на модела, моля посетете www.asus.com

Реклама