Открийте ни и в

Lifestyle

Благотворително бягане-щафета в Бизнес Парк София

На 8 юни 2014 (неделя) в 10:00 сутринта спортен клуб “Бегач” (член на Българската федерация по лека атлетика) ще даде старта на Postbank Business Run – състезание-щафета по бягане за отбори от фирми. Миналата година състезнаието беше част от Sofia Evening Run, но поради големия интерес тази година се провежда отделно.

публикувано

на

Благотворително бягане-щафета в Бизнес Парк София 139На 8 юни 2014 (неделя) в 10:00 сутринта спортен клуб “Бегач” (член на Българската федерация по лека атлетика) ще даде старта на Postbank Business Run – състезание-щафета по бягане за отбори от фирми. Миналата година състезнаието беше част от Sofia Evening Run, но поради големия интерес тази година се провежда отделно.

Бягането ще е за първи път по трасе в Бизнес Парк София (паркът ще е затворен за коли за 2 часа).  Всеки отбор се състои от 4 души, всеки състезател бяга 4 обиколки по 1 км; общо 16 км на отбор.

Благотворително бягане-щафета в Бизнес Парк София 140

Състезанието е своеобразен тийм билдинг за фирмите. – то е отворено за регистрация на отбори от фирми до 30 май, a таксата за участие е 200 лева на отбор, като всеки отбор ще получи подаръци от спортния клуб и може да участва в networking събитие за бизнеса в петък (6 юни) след работа на покрива на паркинг сградата на бизнес парка. 

30% от приходите от такси от събитието ще бъдат дарени за каузата на УНИЦЕФ в партньорство с Пощенска банка „Най-добър старт за всяко дете“ за развиване на мрежа от Центрове за майчино и детско здраве.
Карта на маршрута и пълна информация, може да видите на businessrun.begach.com

До момента са регистрирани отбори от от най-големите български фирми: Mtel, Telerik, Ericsson, Euroccor, Publicis, Infragistics, Postbank, ProCredit Bank, Deloitte и много други, които можете да видите в списъка с участници.

Основен спонсор на събитието е Пощенска Банка, а събитието се провежда в партньорство с  Бизнес Парк София.