Connect with us

Събития

Да помогнем заедно

И тази година фондация „Дечица“ с любезното съдействие на Betahaus Sofia,  YALTA CLUB, Софийска фотографска школа и Фотосинтезис ще запази традицията и ще помогне на децата в неравностойно положение от Дом „Пенчо Славейков“ град София.

Avatar

Публикувано

на

FONDACIQ DECHICA BLAGOTVORITELNA IZLOJBAИ тази година фондация „Дечица“ с любезното съдействие на Betahaus Sofia,  YALTA CLUB, Софийска фотографска школа и Фотосинтезис ще запази традицията и ще помогне на децата в неравностойно положение от Дом „Пенчо Славейков“ град София.

На 10.07.2014 година (четвъртък) от 18:30 часа в Betahaus, ще се проведе благотворителна фотографска изложба, която ще се осъществи благодарение на Вас – добрите, пораснали деца. Целта е да се наберат достатъчно средства, за да могат всички дечица от дома, да отидат на море през месец юли и да изпитат тази приятна емоция също като всички нас!

Тази година, събитието ще се състои благодарение на „Софийска Фотографска школа“, които любезно помагат с техника за фотографиране, тридневно обучение на децата от дома и със създаването на тази уникална изложба. Авторите ще бъдат самите деца, които чрез фотографското изкуство ще ни покажат своите интереси, вълнения и мисли. Ще имате възможността да се насладите на техните творби и съответно да ги закупите на самото събитие, организирано под формата на изложба. Към кампанията ще включим и ръчно изработени от децата гривнички, обици, чанти и играчки.

Всеки, който желае да се присъедини към събитието е добре дошъл! Дори и само

присъствието Ви ще бъде ценна за нас!

Докоснете се до едно детско сърчице и му подарете част от своето, защото колкото повече добро, толкова повече добро!

Advertisement

Целият ни екип Ви благодари предварително!!!!

Continue Reading
Advertisement