Connect with us

Музика

DJ SWED LU в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

poster27.11

SWED LU_4Двукратният JamFM Champion на Германия се завръща в България за официалната премиера на компилацията, миксирана от него за популярната хип-хоп парти платформа

Двукратният JamFM Champion на Германия и Най-добър хип-хоп DJ на България 2010 – DJ SWED LU, планира завръщане на сцената на :PM CLUB на 27 ноември!

Втората му визита обаче е свързана не само с парти, а и с oфициалната премиера на микстейпа “King Vanity Black”, миксиран специално за хип-хоп парти платформата King Vanity Black на :PM CLUB. Горещата компилация ще бъде издадена в лимитиран тираж от 500 диска, предназначени за приятелите на :PM CLUB, както и за най-големите фенове на черните партита в четвъртък вечер.

Микстейпът ще съдържа тракове на най-актуалните клубни парчета в Европа и света, сред които «бенгъри» на Kid Ink, Big Sean, Bobby Shmurda, French Montana, Rick Ross, Migos, Eric Bellinger, Jamie Foxx, The Game, както и изненадващи „включвания” от български артисти. Техните имена обаче ще бъдат запазени в тайна до премиерата и голямото избухване на 27 ноември, с DJ SWED LU зад пулта и официалния хост на вечерта – DEE!

SWED LU често подгрява световни хип-хоп величия и неговите участия са в най-горещите точки на света – Ню Йорк, Барселона, Лондон, Истанбул, Осло, Берлин, Щутгарт. Работил е с редица от светилата в хип-хопа – Wu-Tang Clan, Ja Rule, Lil Jon, Jeremih, Ice cube, Redmаn и мн. др.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement