Connect with us

Lifestyle

Flower’s & Co Gallery

Avatar

Публикувано

на

Официалното откриване на галерия Flower’s & Co Gallery събра в Rainbow Plaza, където е позиционирана и самата галерия представители на българския елит, журналисти и блогъри. Под звуците на приятна музика гостите се насладиха на цветна атмосфера, приятни разговори и освежаващи напитки.

Какво е Flower’s & Co Gallery? Това е новата арт локация в event център Rainbow Plaza. Предназначена е за ценители на модата, изкуството и природата. Двете му създателки – Ирен Дикова и Цветелина Кръстева са съвкупност от младост, свежест и креативност. Заедно, двете разбиват на пух и прах обичайните разбирания за магазин, като създават галерията, в която всеки артикул е подбран с внимание и любов към детайла. Дрехите и аксесоарите пристигат от различни краища на света, а тениските на Bloom Stars са перфектното допълнение към тях. Тук може да поглезите и Вашата кожа с био козметиката на Mastic Spa.

Кои сме ние? Момичета, които се грижат Flower’s & Co Gallery са като четирите елемента – различни, креативни и търсещи: Цветелина Кръстева – цветният създател и Fashion Selector на галерията. Ирен Дикова – половинката на Flower’s, Design Manager и създател на Bloom Stars. Анита Кутина –  Sales Consultant – момичето, което се грижи да изберете най–подходящия outfit за Вас. Елена Миланова –  Event Manager – тя ще Ви помогне да организирате Вашето събитие в галерията

Каква е нашата цел? Ние ще превърнем Flower’s & Co Gallery в новия арт подиум на талантливи български творци. Целта ни е дизайнери, художници, музиканти, писатели и въобще всеки, който иска да покаже своето творчество да получи в наше лице подкрепа и място за изява. Flower’s & Co Gallery е новото социално място, където можеш да изпиеш сутрешното си кафе в приятна компания или чаша хубаво вино след работа, докато се потапяш в невероятната атмосфера на пъстра гора от нестандартни предложения за твоя гардероб.

GTP_2114

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement