Connect with us

Събития

Геймъри се срещат с ангели и демони в столичен рок бар

Avatar

Публикувано

на

Геймъри се срещат с ангели и демони в столичен рок бар

Светлината и тъмнината ще си дадат среща с представяне на новостите около култовата компютърна игра Diablo в столичен рок бар.  С гарантирано светло настроение в мрачните часове на 24 срещу 25 март в Rock IT геймъри ще се срещнат с новите герои и героини на култовата игра.

Освен костюмирани аниматори в стил Diablo, организаторите са предвидили бързи и справедливи срещи на място, в които геймърите да премерят сили с компютърната игра Hearthstone и да грабнат големи награди от DELL и Alienware под формата на периферия, аксесоари и други изненади. Записването за Hearthstone ще се извършва на място, като всеки играч ще играе по реда си на записване срещу друг произволен опонент. Освен това на самото събитие могат да се подготвят cheerful плакати, а публиката ще избере своите фаворити с бурните си аплодисменти. Геймърите трябва да се оглеждат за ангели, демони, агенти на Ozone.bg и други бойци в битката между доброто и злото и ще получат награди.

Кулминацията на мероприятнието по традиция ще бъде в полунощ с раздаването на заветните копия на Diablo.

Доброто настроение играчите и техните приятели и половинки е гарантирано от адската парти атмосфера, добра музика и безкраен запас от тонизиращи напитки.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement