Connect with us

Музика

Helloweed (x2) by H.M.S.U. & Renesanz

Avatar

Публикувано

на

HMSURenesanz Helloweed

На 31-ви октомври е нощта на Вси Светии. Хелоуин. Но това го знаем, нека разберем нещо повече.

Рамо до рамо, в оформянето на грандиозно хелоуинско парти, застават двете най-активни родни организации за електронна музика – басерите от H.M.S.U и техно-специалистите от Renesanz! Когато най-големите действат заедно, резултатът може да бъде само пълен фурор. За целта са се подготвили… с нещото, наречено HELLOWEEDx2.

Какво да очакваме? Този път ще отворят врати и двете гoлеми зали на Пертицентър 4КМ в София. За всекиго по нещо – в едната зала е подготвена програма с разнообразие от техно стилове, в другата – дръм и басс феерия. Двете култури се срещат в магическата вечер на 31-ви октомври. Поканени са и специални гости.

Дръм енд бейс дуото от Херфордшир, Англия – Amoss изгрява на световната сцена през 2010 с издание за Cyclone Recordings. Следва издание за престижния Renegade Hardware през 2011, което изстрелва проекта на челни позиции на световната сцена. Започва серия от участия по световни клубове и редица издания за лейбъли като Horizons, Dispatch и др. Чували сте ги. Ще ги чуете и на живо. Отличават се с характерен минималистичен стил и интересни отклонения в сетовете си.

Немският диджей и продуцент с псевдоним Phuture Traxx е добре познат от десетките си съвместни тракове със Citizen Kain, както и с лейбъла си Neverending. Участва на повечето големи немски фестивали, както и на редица събития по целия свят. Дебютният му албум, продуциран заедно с Тoby Rost, скоро ще бъде издаден за легендарния Italo Business. Phuture Traxx е един от двамата хедлайнери на техно сцената на Helloweed

Advertisement

Локалното участие е също на ниво.

В дръм и басс залата се работи по двойки или казано на роден английски език – back to back. Ще чуем ЕХо и Bzzzt /HMSU, Mirizma/, което означава, че ни очаква селекция от дълбок, плътен и на места доста крив басс. Същата линия, но поднесена по уникалния за тях начин, ще бъде представена и от артистите на FSS – Phirah & PreSize. Зад пулта ще се срещнат и Targy /HMSU/ & DTK /Soho/, които ще допринесат с мрачно настроение към минорните щрихи на празника. За финал Ogonek & Ruji ще покажат защо MetafiziQ Recordings е истинско превъплъщение на тъмната страна.

В техно залата ще видим ветераните Balthazar и Jackrock, участията на които се очакват винаги с нетърпение от родните фенове. Двамата записват непрестанни участия в чужбина и родната публика ги приветства при всяка възможност. Участие в тази зала ще вземат още Vladin и BD, Fartech и дуото Sajet и Izabella.

Издадохме всичко, остава само една загадка – вие как ще се маскирате?

Advertisement
Continue Reading
Advertisement